A Népszava értesülései szerint a kormányzat a temetkezési díjak mérséklését is fontolgatja. Amellett, hogy július 1-jétől tíz százalékkal csökken a víz, valamint a szemétszállítás díja, ugyanerre lehet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ez igazán jó ötlet, mert így az embernek mindjárt kedve támad elpatkolni, amiről eddig nem is álmodozhattunk, hiszen annyira drága volt a temetés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zipper
Nafene ! Csak nem érinti őket is...hála Isten...
lenhardtibolya
Ez igazán jó ötlet, mert így az embernek mindjárt kedve támad elpatkolni, amiről eddig nem is álmodozhattunk, hiszen annyira drága volt a temetés...
kacsa0707
"Temetném a munkát" de most nincs rá elég pénzem.
silber13
És mennyibe kerül egy egyszerű feltámadás? :-))
Kutyafüle
Egy magánvállalkozót nehéz lesz árcsökkentésre szorítani. A parcella pedig vagy az egyház, vagy az önkormányzat tulajdona.
Itt majd az lesz a megoldás, hogy vagy díszes koporsót, vagy egyszerű faládát választanak a hozzátartozók
nehogymá
a gödröt majd közmunkások ássák.vagy a család tagok.ennnyii.nem vésik a sirkövet,hanem graffitisek ,akiket megbüntettek egyedi alkotásokkal festik szintén közmunkában.csak találnak egy részegespapot aki szintén büntetése részeként bucsuztatja az elhunytat.van ott gogyi,megoldják
kukac50
Eddig az egekben volt az ára,a földön élünk,ha meghalunk, a föld alatti árakhoz kell igazodni. Azok a díszes koporsók igen gyenge anyagból vannak, a fogyasztóvédelem vizsgálhatná.
kkalman
"...a kéményseprés esetében legalább 20 százalékos mértékű díjcsökkentésre tesz javaslatot a frakció."
Tavaly két és fél ezer Ft körül fizettem egész évre a kormos embernek. Idén ugyan annyit kell fizetni FÉL évre!
Akkor hogyan is csökken a kéményseprés díja?
Ja, hogy fityisz matek szerint a 80%-os emelés is csökkenés?
bakegya
Na már vártam,az őrdőg nem alszik!-ha már a szentmihály lovát is meg kell lovagolni...mert meg kell!
csegala
@kkalman: A kéményseprés is egy unortodox rezsicsökkentés. Az unortodox szó jelentése a Fidesz nyelvtan szerint: Minél jobban csökkentik, annál inkább emelkedik. Amit felemeltek 2-3 éve duplájára, vagy triplájára, abból engednek a10-20%-ot. A birkább magyarok meg beszopják, hogy Orbán a király.
nemsemmi
Értem a kormány szándékát!
Több temetést akar!
Ennek érdekében lehet, hogy a KRESSZ-t is módosítja. A nyugdíjasok nemcsak hogy átmehetnek a piroson, hanem 2014-től kötelező lesz nekik a piroson átmenni.
Vagy az az autós aki nyugdíjast üt el plusz bónuszt kap.

Bocs a fekete humorért.
silber13
Azért a feltámadási díjak sem lesznek olcsóbbak, ne is reménykedjünk! Mert drágább lesz a feltámadási zenés ébresztő ( 10 alleluja/harsona) ,fehér gyolcs ingecske = 2 alleluja, glória rézből = 1 miatyánk, ugyanaz aranyból= 2 rózsafüzér, szárnyacskák= 3 üdvözlégy, Pokol: alászállás gyalog = ingyenes, alászállás lifttel = 1 óra mammon imádat, alászállás előmelegített szurkos kondérban, 2 cipekedő gyalogördöggel= 1 feketemise... Az árváltozás jogát mindkét helyen fenntartják. A közölt adatok tájéloztató jellegűek, vegyék igénybe új szolgáltatásainkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.