A Népszava értesülései szerint a kormányzat a temetkezési díjak mérséklését is fontolgatja. Amellett, hogy július 1-jétől tíz százalékkal csökken a víz, valamint a szemétszállítás díja, ugyanerre lehet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ez igazán jó ötlet, mert így az embernek mindjárt kedve támad elpatkolni, amiről eddig nem is álmodozhattunk, hiszen annyira drága volt a temetés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Eddig az egekben volt az ára,a földön élünk,ha meghalunk, a föld alatti árakhoz kell igazodni. Azok a díszes koporsók igen gyenge anyagból vannak, a fogyasztóvédelem vizsgálhatná.
kkalman
"...a kéményseprés esetében legalább 20 százalékos mértékű díjcsökkentésre tesz javaslatot a frakció."
Tavaly két és fél ezer Ft körül fizettem egész évre a kormos embernek. Idén ugyan annyit kell fizetni FÉL évre!
Akkor hogyan is csökken a kéményseprés díja?
Ja, hogy fityisz matek szerint a 80%-os emelés is csökkenés?
bakegya
Na már vártam,az őrdőg nem alszik!-ha már a szentmihály lovát is meg kell lovagolni...mert meg kell!
csegala
@kkalman: A kéményseprés is egy unortodox rezsicsökkentés. Az unortodox szó jelentése a Fidesz nyelvtan szerint: Minél jobban csökkentik, annál inkább emelkedik. Amit felemeltek 2-3 éve duplájára, vagy triplájára, abból engednek a10-20%-ot. A birkább magyarok meg beszopják, hogy Orbán a király.
nemsemmi
Értem a kormány szándékát!
Több temetést akar!
Ennek érdekében lehet, hogy a KRESSZ-t is módosítja. A nyugdíjasok nemcsak hogy átmehetnek a piroson, hanem 2014-től kötelező lesz nekik a piroson átmenni.
Vagy az az autós aki nyugdíjast üt el plusz bónuszt kap.

Bocs a fekete humorért.
silber13
Azért a feltámadási díjak sem lesznek olcsóbbak, ne is reménykedjünk! Mert drágább lesz a feltámadási zenés ébresztő ( 10 alleluja/harsona) ,fehér gyolcs ingecske = 2 alleluja, glória rézből = 1 miatyánk, ugyanaz aranyból= 2 rózsafüzér, szárnyacskák= 3 üdvözlégy, Pokol: alászállás gyalog = ingyenes, alászállás lifttel = 1 óra mammon imádat, alászállás előmelegített szurkos kondérban, 2 cipekedő gyalogördöggel= 1 feketemise... Az árváltozás jogát mindkét helyen fenntartják. A közölt adatok tájéloztató jellegűek, vegyék igénybe új szolgáltatásainkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.