Közel 100 millió forintot költött a fideszes pécsi városvezetés egy projektcégre, ezen belül 9 milliót egy finoman szólva sem ár-érték arányos átvilágításra. Valakik megint jól jártak. Az oldalanként aranyárban mért átvilágítási anyag önmagában is komoly kérdéseket vet fel, ahogyan az is, hogy pontosan mennyi pénz üthette a markát az Igazságügyi Szakértők Első Magánintézetének, amely a cég értékét volt hivatva megállapítani. Az ISzEM vezető szakértőjét Szebellédi Istvánnak hívják, nevével már lehetett korábban is találkozni pécsi átvilágítási anyagok kapcsán.

Forrás: pecsistop.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
Jövönket láthatjuk lassan ..jó vétel volt valakiknek.
Pálinkafőző Rézüst
@kamazuka: ennek már új neve van. Fideszelés. Vagy fideszshore.
kamazuka
@Pálinkafőző Rézüst: Asszem beiratkozom egy new-shor irkolába, ahol a jővőben mű-shor vezetőket képeznek.
nyanya001
Előre gondoskodtak magukról, ha már nem lesznek a húsos fazék
mellett .
silber13
Azért nagyon nem ártana már, ha bokros teendői közepett Buday halottakkal táncoló végül is szétnézne Pécsen, kiváltképp a Páva körnél.
SLAakku
Wicha József (Miskolc-Tapolca gázszerelőből lett milliomos siker-ember) cégérdekeltségi (WIS ZRt.) köre. Vagy csak volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.