Eddig, nem egészen hat és fél év alatt, a 2007-2013-as programozási időszak kereteiből 11,5 milliárd euró érkezett Magyarországra. Az adatokból kiderül: a FIDESZ-KDNP kormány ötször több forrást hívott le, mint a szocialisták. Az Európai Bizottság legfrissebb negyedéves értékelése alapján kiderült: az Orbán-kormány alatt jelentősen növekedtek a Magyarországra beérkezett uniós támogatások. Surján László kereszténydemokrata politikus szerint a Bajnai Gordon által irányított elhibázott fejlesztéspolitika óriási terhet rakott a jelenlegi kormányra. Ha a Bizottság által átutalt előlegeket nem számítjuk, a Gyurcsány-Bajnai szocialista kormányok a 2007-2013 között rendelkezésre álló összegnek csak mintegy 5,5%-át, 1,4 milliárd forintot tudtak saját erőből lehívni 2007 és 2010 között. A további 2,4 milliárd euró Magyarországra érkezett összeg a korábbi kormányok teljesítményétől függetlenül az Európai Bizottság által átutalt előleg volt. Így a szocialisták lényegében a támogatási időszak...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Igazad vagyon, hiszen ezek a derék honfiak aszt se tuggyák, mi az az unájó és hol is tanyádzik. Még, hogy forrásokat hívott volna!... Le??? Hát nem vízművek ezek a drága lelkek...Ez egy jellemzően kommenyista ... áttrium...vagy áfijum, vagy mifene!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dr.luigilongo60: Akkor szerinted az az ötszörannyilehívotttámogatás hol és mikortájt kanyarodott le a kijelölt útról és merre tűnt el végérvényesen?
coyote3
Közben szapulták, mocskolták az EU-t... Korrekt , gerinces hozzáállás:)
gabrella
De hol van? Miért kellett emiatt a szoc.segélyt 28 ezerről 22 ezerre csökkenteni és a közmunkabért 68- ról 34-re???
furfang
Ez várható volt! A szocik mindenben tehetségtelenek voltak! Nem dolgoztak, nem kormányozták az országot, csak adósságot csináltak, ellopták amihez hozzáfértek, és végig a fidesz ellen kampányoltak. Az ellenzék ellenzékeként funkcionáltak.Ebben telt ki a 8 évük. Alkalmatlanok az ármánykodáson, intrikán minden egyébre.Most is.
Dr.luigilongo60
@furfang: Akkor megkérdezném tisztelettel, hol az az ötször annyi lóvé, mert nem igen épült semmi azóta.
Szerintem elnyelte a fitymaszos fekete lyuk.
Sötéteknek sötét lyuk jár.:-)))
zipper
@Dr.luigilongo60: Mit gondolsz miből cöfölnek, békamenetelnek, "trafikoznak" mert ügyvédi letétbe is kellett tenni egy kis lét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.