A relatív többség továbbra is a Fideszt támogatja, az elmúlt néhány hónapban a kormány megítélése mérsékelten javult, azonban mégis valamivel többen vannak azok, akik szerint a Bajnai-kormány jobb teljesítményt nyújtott, mint a mostani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Nocsak,nocsak!! Mily pálfordulás a Mediánnál! Már pedzegetik a valós és elhazudhatatlan jeleket? Legutóbb még a fölényes fidesskdnp szövetség előnyéről firkáltak ország világ etetése érdekében.Mi ez a hirtelen erőviszony átbillenés? Csak nem a fidesz van most ott a listájukon,ahol egy hónapja még az MSZP volt? Ez arra utal,hogy úgy hazudtak az országnak,akár a fidess! Szóval,megindult az amit a megnyomorított ország becsületes 80%-a oly régóta várt. Külön pikantériája a dolognak,hogy pont a Medián /amely köztudottan jobbra orientáló k.v. kutató/ ismeri be azt,ami már legalább fél éve igaz volt! Ha a baloldal valóban úgy tesz és azt, mint amiről az MSZP elnöke a Majálison beszélt,akkor meg is lesz a 2/3.De hangsúlyozva,:ehhez ÖSSZEFOGÁS kell a baloldalon! Erre már csalhatatlan jelek és hajlandóság mutatkozik. A lényeg,hogy valami elindult végre!! A bizonytalanok tömegét /ami kb 4millió potenciális választót jelent/ csak,és kizárólag reális,őszinte,és előremutató programmal lehet kimozdítani abból a lelki,morális,egzisztenciális kátyúból ahova a fidess lökte őket! A fidess már csak hazudozni képes,és azokat a hazugságokat,rágalmakat, abból a már említett tömegből nagyon kis töredék fogja elhinni nekik /sok közülük 2010-ben benne volt a fidess 2/3.os gyözelmének támogatásában de azóta mélyen csalódtak /és nagyon sokan szégyenlik is ezt a téves lépésüket/, a pártkormányukban és "anonimmá" váltak. Szerintem ők fogják eldönteni a lehetséges, baloldali 2/3-os győzelem "sorsát". Mert csak ebben az esetben lehet az alapjaiban tönkretett demoratikus rendszert helyrehozni.Végül egy kis emlékeztető: 1994-1998-között a Horn kormánynak kellett helyrehoznia az MDFdúlásait /Bokros csomag/ . 2002-2006-ig a Megyessi kabinetnek a fidesz-FKgp duó károkozásait, 2009-2010 /Bajnai kormány/ a világválság okozta majdnem teljes csődtől megmenteni az országot! Summa summarum,mindig a baloldal takarított a jobb(???) oldal után! Reméljük,hogy most is így lesz /most háború utáni gazdasági helyzet...
trampli
A bajnai-kormány, eme valós képességeit ismételten, sosem fogjuk a valós életben felmérni, ugyanis oly messze esik a hatalmi potenciáltól, mint az a bizonyos "makó-jeruzsálemi"!
Hála Istennek azonban van, s úgy lerontja a baloldal esélyeit, hogy az ma, elképzelhetetlen!
Nyilván az sem véletlen, hogy a mély hanyatlásban szenvedő baj-gombóc ráhajtott, az emelkedő tendenciát mutató mszp-re!:-)))
Csakhogy, garantáltan bebaszik majd nekik is, a kárpitosfiú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.