A Medián friss felmérésre szerint a szavazóközönség relatív többsége továbbra is a Fideszt támogatja, ráadásul az elmúlt néhány hónapban a kormány megítélése – ha mérsékelten is - javul, és noha a legnagyobb kormánypárt negatív kampányának első számú célpontja a volt miniszterelnök, mégis valamivel többen vannak azok, akik szerint a Bajnai kormány jobb teljesítményt nyújtott, mint a mostani.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt neobolsevistakommunista Mediánját ! :))
Miket merészel ez megállapítani ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Igen, azért ítélik még ma is sokan jobbnak Bajnait, mert országromboló munkája -tanítómestere, Gyurcsány révén! - sokkal látványosabb volt, mint egy pénzügyileg teljesen lerombolt állapot helyreállításának sebessége!De ezt egyébként minden magyar állampolgár pontosan tudja és érti is, csak hát miért ne provokáljanak a "sikolyszimfóniások" nyitott, közönségoldalakon is, nemde bár?!!
silber13
@entero: 04.17.; 23:19-re: Persze. Van neki...Gyűszűnyi az össz mennyiség...
miazavalami
@P-Márta: A mára kialakult "osztálytársadalmak" erősen emlékeztetnek a forradalom előttire...
zipper
@miazavalami: Nem osztályok vannak Tündérországban, hanem kasztok !
miazavalami
@zipper: Monnyuk úgy hogy " társadalmi elrendeződés" ...
P-Márta
Lassan, de biztosan beérik az emberek többségénél, hogy az ÉSZ-BAJNAI-nál van,

a lefety és az írásos szövegek beolvasása, hebegése, habogása az meg Orbánnál vírul !
Hihetetlen a kelekótya szövege és az előadás stílusa is, ahogy pll a rádióban adott interjuk során a fejét vakarja, a fülét, amikor beszél a szája szélénél kitámassza öklével az arcát, szóval a stílus... nagyon fontos! - ilyen STÍLUSU kormányfőnk sem volt soha, aki viselkedési, megjelenési formákat nem tud alkalmazni, nem nevelték belé talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.