Lényegében feladat nélkül maradt az önkormányzat cége, viszont van fizetett ügyvezetője és felügyelőbizottsága. Utóbbiban pedig kizárólag kormánypárti képviselők ülnek. A cég jelenlegi kötelezettségeit az önkormányzat is el tudná látni, ha hagynák a képviselők – Fáki László, Szigethalom polgármestere mondja ezt a magyarnarancs.hu-nak. Fáki arról a Szigethalom Közmű Üzemeltető (Szikő) Nonprofit Kft.-ről beszél, amelynek jelenleg alig van feladata, viszont havonta közel egymillió forintba kerül a cég egyetlen alkalmazottjának, illetve a felügyelőbizottság tagjainak fizetése. A városnak pedig érdeke lenne a spórolás: mint azt megírtuk, a csökkentett állami támogatás okán Szigethalom nehéz helyzetbe került, emiatt pedig komoly konfliktus alakult ki a város fideszes többsége és a független polgármester közt.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Munka nélkül jó pénzt szakít le !
Ez nem pofátlanság ugye Fidesz fanok ?
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Furfangos egy banda ez !
leszúrt rittberger
Az Orbán-kormánynak ez a taktikája úgy látszik, nem egyben nyúlnak le milliárdokat mint az előző ciklus, hanem aprónként, egy kicsi ennek, egy kicsi annak. Mindenkinek a családja, rokona, haverja jól jár, épül a sejthálózat.
Pálinkafőző Rézüst
@leszúrt rittberger: ebben tévedel picit, hiszen több külhoni országban alapított alapítványainak milliárdokat utal ki! Ez csak a belföldi vesztegetési, "fej, és szavazat vásárlási" mutyizgatás. A jéghegy csúcsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.