Beindult az új Fidesz-szóvivő: Döbbenetes vádak a köztévében. Csúcsüzemben működik a Fidesz-kommunikáció. Zsigó Róbert, a kormánypárt új szóvivője a köztévében azt mondta, a Hajdú-Bét károsultjainak pénzén kampányol az Együtt 2014. Mint fogalmazott, „nyilván nem gondolták ezek a családok, hogy az ő pénzük majd Bajnai Gordon kampányát fogja erősíteni.” Bajnai Gordon mást csinált, mint amit most ígér, a magyar embereknek pedig az a tapasztalata, hogy a baloldal, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is mást mond és mást tesz – fogalmazott Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője a köztévé Ma reggel című műsorában.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A fidesz meg a rokkantaktól, segélyezettektől, el lopott pénzekből kampányol. Remélem a Bajnai beperli ezeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Zsigó Úr ne csak a szót vigye ! olvassa el a Bajnai- Vallis ügyben bírósági ítéletek miatt közzétett helyreigazításokat is. Ha nem akar Ön is helyreigazítani!
miazavalami
@lajospapa: Ezek azért csinálják Bajnai ellen a rágalom hadjáratot, mert egyrészt fosnak tőle... , másrészt az emberek megjegyzik. De a helyreigazítás már nem jut el ugyanezekhez az emberekhez. Tehát kialakítanak egy hazug képet .
csegala
Ki a f@szom az a Zsigó??? Ne arról beszéljen, ami nem igaz, beszéljen a dohánybolt károsultjainak pénzéről. És ez csak egy a sok közül.
joopapa
A fidesz meg a rokkantaktól, segélyezettektől, el lopott pénzekből kampányol. Remélem a Bajnai beperli ezeket.
zipper
Szegény Zsigó !

A gyermekkori molesztálós élményein túl, egy állandósult, gyógyíthatatlan pszichés teher is a vállán, ez pedig a Bajnai-szindróma !
E név hallatán pupillái beszűkülnek, arcizomzata rángásnak indul, kifut a vér a fejéből - bár úgy tűnik, hogy abban a fejben nem igazán vér csordogál, viszkozitása egyezik a káposztaléével - végtagjai remegni kezdenek, talpa ököl beszorul, hímtagja a hatodára csökken, heréi összekoccannak, kínzó viszketés indul el a gerincvonaltól kifelé, torka kiszárad, nyelve megduzzad - bár ez a gyakori használattól is előfordulhat - hallása és értése jelentősen csökken, központi idegrendszere közelít a debilitás szintjéhez és állandóan attól retteg, hogy mikrofonba fogja kimondani azt, amit valójában Bajnairól gondol, ami nem más,mint elfojtott homoszexuális érzés. A remélt élmény elmaradása, gyűlöletbe csap át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.