Hát megegyezett a két "nagy": közösen állítanak egyéni képviselőjelölteket, és öt hét múlva programegyeztetésbe kezdenek. Erre vártunk, sokan - vagy mégsem? Úgy gondolom, hogy az Orbán-uralom elleni sikeres küzdelemhez a demokratikus erők legteljesebb összefogására van szükség. És nem arra, hogy a két legnagyobb(nak látszó) párt egymással megegyezve kész helyzetet teremtsen a többiek számára.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Egy ellenzéki kerekasztalra lenne szükség, biztos lenne közös cél. Lenne a politikusok köréből is nagyobb választék, kinek ez, kinek amaz a szimpatikusabb és így nagyobb lehetne a társadalmi támogatottság is
. A politika által elhasznált személyek - legfeljebb szürke eminenciások maradnának, segítve a rátermett ismeretlen arcokat. Még van idő a tehetséges ismeretlenek megismertetésére, helyzetbe hozására.
Csizmás Kond
@Január: Ellenzéki kerekasztal...az azért nincs mert már az ellenzék sem kerek...és közös cél az ugyan van de mindenkit csak az egyéni érdekel.
A közös cél pedig innen alulról nézve minden kisembernek ugyanaz de már itt is vannak akiknek csak úgy lehet közös ha az kimondottan az övé...minden oldalról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.