Videó Selmeczi felül (vagy alul) múlhatatlan teljesítményéről. Az egésznek se füle, se farka, mint aki azt sem tudja, melyik égtájon van. Talán kezd leépülni? A mondandója igen érdekes, értelmetlen makogás, nyöszörgés, ööö eeeööööö eeööööööö.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A 4-es hiányában rögtön előjön az iq-hiány is.

Hülye sötét picsa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fefe0741
Kész van pincérdoki mint a házi feladat..
Csizmás Kond
@miazavalami: ...az egy tökfejvélemény...
miazavalami
@Csizmás Kond: nyilvánította ki... :-)
kiskutyauto
Kezd? Már javában az út közepén van... inkább a végéhez közelebb... az elme elborulása szükségszerű, a fideSS vezérkar teljes egészén szépen megfigyelhető... az arrogáns erőszakos hisztérikus hazudozás, csúsztatás, manipuláció és demagógia, a populista társadalomerőszakolás és megtévesztés-szemfényvesztés, ha sok-sok éven, évtizedeken át csináljuk ilyen tüneteket okoz... ha 15-20 éve minden áldott nap képmutató, álszent hazudozással foglalkozol, beleőrülsz... ez egy triviálisan szükségszerű folyamat, ami pontosan ugyanígy megfigyelhető volt pl Adolf Hitleren és csapatán vagy épp Leninéken, Fideléken stb stb stb
zipper
A címbeli kérdőjel indokolatlan...
zipper
Új "anyaggal" próbálkozott...elfelejtette, hogy nem lenyelni -rágni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.