Az alfahir.hu kapcsolatba lépett a neve elhallgatását kérő középkorú családfővel, akinek a famíliája ellen brutális támadást intéztek eddig ismeretlenek szerda éjszaka. Mint a családfő elmondta, riasztóval is felszerelt jászfényszarui családi házukban éjjel negyed kettő után egy hatalmas robbanásra ébredt, hasonlóan hétéves kislányához és feleségéhez.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Rend és fegyelem-a kérdés az mikortól??
wadnarancs
Ártatlan ,jóravaló,dolgos emberhez nem törnek be ilyen szervezetten és felkészülten.

Egyébként én már terveztem egy olyan betörésbiztos rendszert a házba amit meg lehetne valósítani kb 500,000ft ért ,de hogyha el akarnánk adni akkor nem tudom mennyire rontaná vagy éppen emelné a ház értékét. A lényeg annyi ,hogy az ablakok és az egyik ajtót egy 20mm vastag acél lemez takarná el amit mechanikusan lehet nyitni csakis belülről. Azok akik menjünk lopni típusú betörést hajtanak végre nem fognak bíbelődni vele aki meg komoly szándékkal akar betörni az nem hozzánk fog mert nincs mit elvinni.
aborisz
Már megint a drágaszágok! a rejtett erőforrás
Levendula
Nem sok magyar családnak van otthon ilyen mennyiségben:

"Elraboltak a családtól készpénzt négymillió forint és ötezer euró értékben aranyórákat és karkötőket, a kár összesen kilenc-tízmillió forint."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.