Mint azt korábban a Propeller.hu is megírta, hangfelvétel bizonyítja, hogy nem mondott igazat a szekszárdi polgármester, amikor letagadta a trafikmutyit: a hvg.hu birtokába került felvétel tanúsága szerint valóban volt egyeztetés a helyi fideszesekkel.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon reagált, ezt írta: "Na most lebuktatok. A szekszárdi polgármesterrol előkerült hangfelvétel bizonyítja, hogyvelejéig romlottak vagytok. Gazemberek. Megloptok es becsaptok bennünket. Köztörvényes bűnre használjatok hatalmatokat. Magyarországnak maffia kormánya van. A keresztapat Orbán Viktornak hívják."

Gyurcsány: Magyarországnak maffia kormánya van

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
@JAJMÁR: Nem, SEMMI nincs rendben ebben az országgal. Sőt, továbbmegyek. ezzel a típusú rablódemokráciával van baj.
Te azt hiszed, hogy szavazhatsz, de a baj az, hogy kizárólag olyanokra lehet szavazni akik különböző érdekcsoportok (gyakran ugyanazon érdekcsoportok) üzleti (!!!) érdekeit képviselik.
Választhatod a sz@rt, vagy a sz@rt, esetleg a sz@rt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szjupermen
@outsider: A szomszédasszony is mondta az unokájára, hogy eszi a szívét a kis kurvának, mégsem ment neki senki, hogy rágalmazó kannibál. A mondatokat, kijelentéseket a helyükön kell kezelni. Ennek a manipulálásában élen jár a Fidesz. Az öszödit is vágva adták le.
marlin
"A Keresztény Európa Párt (!) egy 16 oldalas dokumentumot juttatott el (anno. egy) hétfőn Brüsszelbe, az Európai Bizottság bel- és igazságügyi együttműködésért felelős alelnökéhez. A dosszié 50 kérdést tartalmaz, a kérdéseket 50 magyar polgár intézte az “Európai Unió közvéleményéhez” abban a reményben, hogy azok “rávilágíthatnak Magyarország és a térség problémáira”.
Néhányat ebből szemezgettem:
“Az Önök államának alkotmányában van-e arra paragrafus, mi a teendő, ha a kormányfő pszichikai állapotánál fogva alkalmatlan a poszt betöltésére?”
(Dr. Szentmihályi Szabó Péter, a Keresztény Európa Párt elnöke)
“Miért támogatják a posztkommunistákat a háttérből a nyugati hatalmak és üzleti körök?” (Makovecz Imre építész)
“Miként tudnák Önök megmagyarázni választóiknak, hogy milliárdokat költöttek egy hazugságokon alapuló rendszer fenntartására?”
(Virág András történész)
“Nem gondolja-e a Nyugat, hogy amit elmulasztott 1956-ban, azt most megtegye, vagyis azt, hogy kiálljon a magyar demokrácia védelmében?”
(Bencsik András újságíró)
“Miért nem lehet Magyarországnak az Európai Unión belül jobban megtartani az identitását és tulajdonait? Ha már az Európai Unió közösségében vagyunk, miért vannak olyan nagy különbségek az egyes országok, például Ausztria és Magyarország életszínvonala között?”
(Dalos Gyula díjlovagló, Európa-bajnok)
“Tudnak-e Önök arról, hogy 1944. március 19-ig, amikor Németország megszállta Magyarországot, egy történelmi alkotmány szabályozta az életet ebben az országban, egy másik szokásrenddel, mely szerint minden jog eredete a Szent Koronából volt származtatható (iurisdiction vel ditio sacrae regni coronae), melynek záradékában ott szerepel az ellenállás joga és kötelessége zsarnokság esetén?”
(Sinkovits-Vitay András színművész)
“Érdeke-e az Uniónak (sic!), hogy a magyar gyermekek egyre rosszabb egészségi állapotúak és egyre tanulatlanabbak legyenek?”
(Niczky Emőke újságíró)

Ugye, mennyire aktuálisak ezeknek a fiúknak-lányoknak a kérdései!!
dr lóherre
@szjupermen: És te el is hiszed amit írsz?
Nauta
@keresztapa: Miért beszélsz orban helyett? És hogy jössz ahhoz,hogy a nevét viseld? Ez név lopás!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.