IGEN. Már ki merem mondani, állítani merem, hogy az évek során kialakított Gyurcsány-kép mélyen hamis, tisztességtelen és hazug! Hogy szisztematikus karaktergyilkolás áldozata, hogy igenis tisztességes politikus volt – és igenis valós kép Gyurcsány tisztessége. Igen, az. Borzasztó sok kidobni való lesz. Csak ki ne dobjuk a fürdővízzel a gyereket is, a valódi demokratákat – Gyurcsányt, aki nem kért pénzt a munkájáért, és akit a legocsmányabb módon támadnak ma is: csak tudnám, miért??? Csak nem tetszenek tőle félni?

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
@miazavalami: Sajnos nem tehetett mást. Gyurcsány tisztességes politizálást akart, azt hitte meg tudja valósítani. Ebben viszont nem volt partnere sem az MSZP, sem az SZDSZ. Persze tisztelet a kivételeknek, akik ma is mellette állnak. Volt ebben a szándékban egyfajta naivitás is, aminek az áldozata lett. Mégis úgy gondolom, hogy eljön az az idő, amikor az Ő nevét csupa nagybetűvel fogják írni a történelem tankönyvekben, a pávatáncosét meg csupa kicsivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@entero: Jó vagy még mindig a fidesz mocskos pofájának a védelmében . Nem csalódtam benned :) Mert ugye a Gyurcsány az oszt lopott rendesen . Ezért vagy rá irigy, orbán kézfogós :) Tényleg , azóta nem mosol kezet mióta paroláztál a vikivel ? Gyurcsány , Bajnai , Mesterházy, na ezek az én embereim . Ha alaposabban tisztogatott volna a fidesz vaj te hol lennél barátom ?
nemkati
@entero: Ezért nem is mondtam olyanokat.
entero
@tűzróka0919: Gratulálok ehhez az impozáns névsorhoz, de tudod, marhára nem érdekel, hogy a tolvajok serege mellett állsz, kevesen vagytok szerencsére. Hogy hol lennék? Ugyanott, mint most. Azon meg ne lepődj meg, hogy kitartok mellettük, amíg nem csinálnak valami óriási baklövést, ez így is marad. Nem vagyok az a köpönyegforgató fajta.
tűzróka0919
@entero: Köszi a gratulát . :) A tolvajok serege mellett pont te állsz vezérigazgató úr . Csak valahogy nem veszed észre . Kár :( .
entero
@tűzróka0919: Tőlem nem loptak még el semmit, de ha megtörténne, akkor biztos reagálni fogok.
mariaberta
@entero: És ha egyszer Orbánt tisztogatná meg mondjuk a következő Nagyúr, ahhoz mit szólnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.