"Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség, az MSZP és a Demokratikus Koalíció szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy Bócz Endre volt fővárosi főügyész, Fleck Zoltán jogszociológus, Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda korábbi vezetője, Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság (OVB) korábbi elnöke és Szoboszlai György választási szakértő, az OVB egykori tagja fogadta el felkérésüket, hogy legyenek az e hónapban megalakuló alternatív választási bizottság tagjai. " "Mostani közleményükben azt írták: a felkért szakértőkből álló bizottság a szavazással összefüggő jogi és politikai folyamatok civil kontrollja lehet. " Nagyon helyes. Annál is inkább mert a külföldi megfigyelést sem engedélyezik. Mutyiban akarják levezényelni. Ettől rezeltek be. Ettől lett minden magyar baloldali maffiózó, és a magyar baloldal maffia.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Oké! De a javadalmazásukról is gondoskodjatok mert adómból nem vagyok hajlandó fizetni egy újabb dolgozni nem, csak kaszálgatni akaró sleppet!
SLAakku
A szicíliai maffia megirigyelhetné azokat a módszereket, amelyeket a Fidesz használ a "trafik- és offshore-mutyik" során - mondta pénteken a jobbikos Szilágyi Zoltán az ellenzéki párt által "Lopj még egy kis dohányt és fogd rá a komondorra!" címmel szervezett demonstráción a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.