A tranzakciós adó emelésével kerülhet ki Magyarország a túlzottdeficit-eljárás alól. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Hír Televíziónak azt mondta: az illetékből kevesebb bevétel folyt be az államkasszába, mint amennyit vártak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
és ha megemelik akkor több fog? vagy levágják az aranytojást tojó tyúkot is, mert ebédre jó lesz?
ezzel max azt érik el, hogy mindenki zsebbe akarja kapni majd a fizetést, és a papír sem fontos eztán, mert nyugdíj úgy sem lesz.
kamazuka
@bundi: Így van, jaj de szépen fogalmaztál!
csegala
A qrva életbe, már tényleg! Egyik cikkben azt olvasom, hogy 3,8 milliárd lesz a vezérünk álomstadionja, a másik cikkben, hogy 7,2 milliárd lesz a Kossuth tér átalakítása. Ez már kapásból több, mint 10 milliárd, de nekem és gyanítom, hogy sokan így vannak vele egyik sem kell, nem hiányzik. Erre duplázza a tranzakciós adót ez a seggnyaló. Szarok a stadionra, remélem szétveri a B közép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.