Megnéztük, hogy a hirado.hu, a Magyar Nemzet, és a Magyar hírlap online kiadása hányszor, milyen gyorsan, és hogy reagált a trafikügyre a pénteken a HVG által napvilágot látott szekszárdi felvétel óta, amiből egyértelmű, a fideszesek maguk között osztották le a trafikokat.  [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nincs trafikúgy és kész!!! Viszont mit keres Oszkó a Wizz Airben???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Nem hát. Ott fejek hullanának ha valaki csak meg merné említeni. Így kell a meleg szarig benyalni a cigánypávának.
coyote3
Nincs trafikúgy és kész!!! Viszont mit keres Oszkó a Wizz Airben???
csikknorisz
Kossuth? Ha pl. Rogán fingik egyet, az a fő hír egész nap. Olyan kormánypárti agymosodát csináltak abból az adóból, hogy akár összebútorozhatnának a hírtévével.
zipper
@csikknorisz: Nem csak az ! Zala megyében működik a Helikon Rádió - mintha Fidesz-taggyűlésen lennél, legrosszabb hír az időjárási, egyébként meg minden szép, minden jó, gondosan kerüli a "trafik" szóval kapcsolatos mondatokat.
csikknorisz
@zipper: A Kossuthon is csak a kormánypárti megmondóemberek kioktató/megmagyarázó nyilatkozatai kapcsán kerül esetleg szóba. Előzmények részletes ismertetése az minek? Portiklaborc az persze megy orrvérzésig. De nem csak hírműsorokról van szó, hanem pl. magazinokról is. Egyik "kedvencem" a Vasárnapi Újság című műsor, ahol nem a sok beszédtől, hanem inkább Pártunk és Kormányunk valagának polírozásától fárad el a szereplők nyelve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.