Orbán Viktor megfogadta Tamás Gáspár Miklós tanácsát. Virágot vitt Romániába, Szatmárnémetibe, az izsáki rendőrörsön a gyanú szerint halálra vert férfi sírjához. A filozófus még szerdán arra kérte a miniszterelnököt, hogy menjen el Bara József sírjához. Orbán Viktor nemcsak megfogadta Tamás Gáspár Miklós tanácsát, hanem még egy válaszlevelet is írt a filozófusnak, különös aláírással.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ahogy ezt a jellemtelen számító tolvajt megismertük, szó sem itt empátiáról. Szavazatvadászat volt ez a "gesztus"
csegala
Hogy lehet egy ilyen felháborító és tragikus halálesetnél Rejtő Jenővel viccelődni. Ez egy akkora furkóság volt, hogy nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Vezérünk aláírásánál látszik, - "Netuddki" - hogy mennyire mélyen érintette ez a tragikus ügy.
silber13
@Horizont: De nem ül le! Beláthatod, az ország ügyei, meg az az állandó szabadságharc, szóval ezek nem tesznek lehetővé egy pillanatnyi megállást, egy kávé elszürcsölését. Plusz még az ellenségek állandó keresése, mert a többiek nem csinálnak semmit...Csak egyedül én, Én, ÉN, ÉÉN!!
coyote3
Ahogy ezt a jellemtelen számító tolvajt megismertük, szó sem itt empátiáról. Szavazatvadászat volt ez a "gesztus"
QQCSI
Sem TGM, sem O.V.nem hiányzott nekem ide, a Trianon utáni Magyarországra!
Lassan már más nem is lesz poszton a politikai, a művészeti és a közéletben,
mint a román, ukrán, szerb, horvát, szlovák, stb. területről származóak.
tűzróka0919
Eddig azt hittem TGM 1 normális ember . Nagyot csalódtam benne . Mi a francért kell határon túlra küldeni az ökörbékát ! Van itthon is rengeteg áldozat . Rója le kegyeletét azoknak a sírjánál . Nagyon mérges lettem erre a mocskos viselkedésre .
tűzróka0919
Azért hőbörögjön TGM , hogy itthon 4 év után szabadon engedték a gyilkosokat . Vagy azt leszarja nagy ívben ?! Hisz "csak" hazaiakat öltek meg . Na elmegy ő a nagy büdös p...csába .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.