A Fidesz nem tűr meg a sorai között olyanokat, akikről kiderül, hogy bármilyen erőszakos bűncselekményt követtek el - írta Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője közleményében, reagálva a Párbeszéd Magyarországért (PM) egyik politikusának szavaira.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@csegala: Érdekes lehet amikor egy lunyva nyal a férfi vezérének!
Nauta
@miazavalami: Nem csak hogy nem erőszakos,hanem piti ,belső családi ügy és nem kell vele foglalkozni!Valami ilyenről pampogott a szerverfeltörő rogán.
miazavalami
@Nauta: Hát na! Az asszonyverés a legtermészetesebb dolog. Hiszen ki az a nő aki manapság minden évben gyereket szül??? mert ugye azt mondják az okosok , ha szülsz nem bánt az ember! :-(
nyanya001
Mindez nem mondható el "a maffiabaloldalról, amely gyilkosokkal és alvilági figurákkal paktált le egy választás elcsalásáért", és amely kormányzása alatt büntetlenül hagyta a családon belüli erőszakot, ezzel cserbenhagyva a veszélyeztetett nőket és gyermekeket - írta ezt annak a pártnak a szóvivője, amely kiadta a baltás gyilkost az azerieknek, amely párt egy gyilkossal védte a pártszékházát, amely párt vezetője, bizonyos Orbán Viktor a Fekete Sereg vezetőjével fényképeztette magát.
Miről beszél szegénykém ? A szolárium már kiszívta a mogyorónyi agyát is !
IAR892Q407
Fiala János arról kérdezte Lázárt, hogy indított-e bárki fegyelmi vizsgálatot „ez ellen a drága jó vak komondoros ember ellen, akit kirakott nehezen Rogán Antal és Kövér László a Fidesz-frakcióból”, illetve kizárják-e a Fideszből Baloghot.
Lázár János erre azt felelte: „Nem, de mi köze a pártnak ahhoz, hogy a magánéletében ki, mit csinál?”

Összehangolhatnák mi mit röfög bele a Nagyvilágba.
kukac50
A Fidesz minden hitvány embert befogad,aki normális és értelmes az meg nem tagja a Fidesznek.
A jövő héten törvényt hoznak,hogy engedélyezett az asszony verés.
Kecskeméti gyerekverésre is törvényt akartak hozni,hogy lehet,csak lázadtunk és elmaradt a törvényhozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.