Egy képviselő vagy polgármester pont addig maradhat posztját, ameddig a párt ott tartja. A szekszárdi polgármester is addig adhatja elő a kamerák előtt a teljesen abszurd magyarázatait, amíg valaki a pártból nem telefonál le, hogy vége. (Fotó: Bakró-Nagy Ferenc/Index) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
"megvédi"hiszen ők is benne vannak nyakig!!!különben is mit mondanának?minden mással beismernék!!!az igazmondás pedig nem az ő műfajuk.
zipper
Szóval, akkor mégsem " helyi ügy" Horváth - indián nevén Vastagbőr - István és bűntársainak a cselekménye ?
A hajdúszoboszlói és a soproni sem ? Meg az összes többi sem ? Az " ártatlant" miért kell megvédeni ? Büdös van a szemétdombon ?
Nauta
Még szép,hogy megvédi család tagjait!! Hiszen a Don Corleone(II.) kiadta rá az ukázt!
Csak emlékeztetőül: "sértsetek meg törvényeket,rúgjatok fel szabályokat! Én kiállok értetek,engem pedig megvédenek a jogászok oszt jónapot!" Na, ez most igazán az ideillő idézet!!
Nauta
@zipper: És ez a szemétdombi bűz,már "felűlbűzli" a birkaól trágyaszagát!
silber13
Augiász istállója egy igazi parfüméria ehhez képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.