"Mert nagyon úgy néz ki, hogy ha a Nyugat nem akar egy olyan Európát, ahol a helyi Orbánok fogják szétverni a nehezen felépített intézményrendszert, akkor be kell látnia, hogy be kell szállnia a magyar választási kampányba. "

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Tökéletes jellemzése az orbáni diktatúrának !
Szabad gábor
Mert ugye most mégiscsak arról van szó, hogy egy EU-tagállamban (még) egy választott miniszterelnök a szülőfalujában építtet az adófizetők pénzén az egyik háza melletti szomszéd telken egy stadiont, az adófizetők pénzén építtetett hozzá egy fociakadémiát, amit szintén az adófizetők pénzén tart fenn, az adófizetők pénzén lesz ott kisvasút is, az összes környező földet és majorságot a saját családja és annak komái kapták meg az államtól, és most csak nagyon dióhéjban lett összefoglalva a történet.
tűzróka0919
@Szabad gábor: És az ott felépített mesebirodalom kevesebb mint 50 év múlva visszaszáll az csuti marhadona tulajdonába . Jó mi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.