A magyar gazdaság növekedési pályára állt, ez pedig ellentétes az Európai Unió jelenlegi trendjével – jelentette ki Rogán Antal a HírTv Magyarország élőben című műsorában a GDP növekedése kapcsán. Az uniós zárolás szerinte annyit tesz, hogy „magán spórol a kormány”, a rezsicsökkentés visszavonásáról, a nyugdíjak megadóztatásáról és csökkentéséről, a családtámogatások változtatásáról hallani sem akartak. A 93 milliárd forintos zárolás miatt viszont szerinte nem kell aggódnia sem a Kossuth tér építőinek, sem a stadionépítőknek: „az egyszeri kiadásokat egyszeri bevételből kell fedezni, tehát nem a költségvetés rendes bevételeiből” – jelentette ki. A trafikpályázatok korrupciógyanús volta szerinte csupán ellenzéki gumicsont, „a történet arról szól, hogy visszaszorítjuk a dohányzást”. Rogán úgy véli, aki tényleg ebből élt, annak ott a lehetőség egy kiegészítő pályázatra, a pályázatok visszavonása pedig szerinte a nagykereskedők érdeke csupán. „A Philip Morris érdeke, hogy július...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Ez az ember ( pelenkás hátizsákos) már megint hülyének nézi az embereket.
nyanya001
Rogán nem tud leszokni a hazudozásról !
csegala
Eredetileg úgy volt, hogy a rokkantakat és a kismamákat akarják segíteni a trafikokkal. Rogán Úr! Akkor a Palcsó Tomi most rokkant, vagy kismama?
zipper
@nyanya001: Rogánnak MUSZÁJ hazudozni, ha kiesik a pikszisből vége van, mint a botnak !

Még csak most kezdenek majd über-ökörségeket terjeszteni, mert jövőre már 200 fős a parlament és bizony, sok elhízott tökvakarói is kipotyog a saját Fidesz-rostán is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.