Ma a Fővárosi Törvényszéken a Portik ügy tárgyalásán Radnai László tett vallomást. Az ügy koronatanúja beszámolt több gyilkosságról, valamint azokról a megvesztegetési ügyekről, amelyekről lapunk már más forrásokból korábban is hírt kapott, és amelyeket már eddig is pedzegettünk. Radnai László a bíróság előtt megerősítette, hogy Fekete Gy. Attila (aki újságíróként jelenleg is a Népszabadságnál dolgozik) hárommillió forintot kapott Portik Tamástól, Juszt László pedig egy aranyórát. Erre a gyilkossággal is vádolt bűnöző másfél millió forintot szánt, és a csillagászati összegű luxusékszert Radnai László egy ügyvéd jelenlétében adta át Juszt Lászlónak.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@nahát: menyhért mészárost annak idején a később meggyilkolt Seres Zoltán emberei verték félholtra - máig nem derült ki, kinek a megbízásából...
GeoCravker
@dömdödöm: No problem. Nem is szeretnék meddő vitákba bonyolódni. Nem tartom jó újságírónak, és olyan habitusnak értékelem, akiről el tudom képzelni a csuszó-érték elfogadást. De ez csak vélemény, és nem tör össze, ha igaztalannak bizonyul a gyanu. Attól sem fogom jobb ujságírónak tartani.
dömdödöm
@nahát: na jó én ebből kiszálltam . van itt aki eldönti volt e aranyóra vagy nem volt .
dömdödöm
ez olyan mint a nokiás doboz . Soha senki sem próbálta meg hogy egy 2310 -es nokiás dobozba belefér -e egyáltalán 15 millió forint . Elárulom a legnagyobb címletekben sem fér bele ! ennyit erről
Sede
@dömdödöm: de juszt csuklójára alighanem ráférhet a Patek Phlippe óra - feltételezem.
Sede
Az újságíróknak és szerkesztőségeknek adományozható elismerést Juszt László televíziós műsorvezető, Kardos Péter rabbi, Németh S. Szilárd, az ATV hírigazgatója, Tanács István, a Népszabadság újságírója, a Klubrádió és a Népszava kapta meg - közölték az alapítók a hétfői, budapesti díjátadás után.
Bódás Bianka, az MSZDP szóvivője ismertette: a díjjal „a társadalmi igazságtalanságok feltárásában kiemelkedő, az elesettek, kiszolgáltatottak ügyét empátiával képviselő, a civil kurázsit vállaló újságírókat és szerkesztőségeket szeretnék megbecsülni".

„Díjunk egyfajta főhajtás, tisztelet kifejezése azok iránt, akik újságíróként a szó, a kép, az írás erejével állnak helyt" - tette hozzá. (atv.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.