Ma a Fővárosi Törvényszéken a Portik ügy tárgyalásán Radnai László tett vallomást. Az ügy koronatanúja beszámolt több gyilkosságról, valamint azokról a megvesztegetési ügyekről, amelyekről lapunk már más forrásokból korábban is hírt kapott, és amelyeket már eddig is pedzegettünk. Radnai László a bíróság előtt megerősítette, hogy Fekete Gy. Attila (aki újságíróként jelenleg is a Népszabadságnál dolgozik) hárommillió forintot kapott Portik Tamástól, Juszt László pedig egy aranyórát. Erre a gyilkossággal is vádolt bűnöző másfél millió forintot szánt, és a csillagászati összegű luxusékszert Radnai László egy ügyvéd jelenlétében adta át Juszt Lászlónak.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
Szépen meghízott újságírók a fotókon...
dömdödöm
pont a juszt fogad el aranyórát ! Barátaim nagyon rossz emberismerők vagytok ! A juszt az ha van , odadja még az utolsó zsíroskenyerét is ti főemlősök !
Sede
@dömdödöm: igen, igen, juszt éppen olyan, amilyennek leírtad! sőt...
még olyanabb...
GeoCravker
@dömdödöm: JUszt speciel egy nyálas, elég gerincgyenge, csak a nála gyengébbekbe rugni képes anti-újságíró. Még emlékszem a torgyán-interjúra. Nem azért, mert szerettem, vagy nagy politikusnak tartottam Torgyánt. De az, aki emberileg képes újságírónak álcázva úgy viselkedni bárkivel, az egy szakmai nulla.
Aki egy volt kolleganőjével (aki közben közös képviselő lett) úgy csinál egy céget vádoló interjút, hogy sem a cég, sem a képviselt lakóközösség megkérdezése elmarad, detto nulla.
Aki csak maszatolós, alákérdezős riportbeszélgetést képes produkálni az Atv-n pillanatnyilag az is egy nulla.
Egyáltalán nem csodálom, ha megkenhetőnek is bizonyul.
nahát
@dömdödöm: hah... jót nevettem juszt meg a zsíroskenyér?

www.forgalom.hu/politika/juszthaz.htm
Sede
@GeoCravker: hogy az egyéb "motívumairól" ne is beszéljünk...
dömdödöm
@GeoCravker: épp attól sikertelen mert becsületes bár én ebbe nem mennék bele mert nem ismerem a részleteket amiről írtál . Ne hari .
Sede
@nahát: menyhért mészárost annak idején a később meggyilkolt Seres Zoltán emberei verték félholtra - máig nem derült ki, kinek a megbízásából...
GeoCravker
@dömdödöm: No problem. Nem is szeretnék meddő vitákba bonyolódni. Nem tartom jó újságírónak, és olyan habitusnak értékelem, akiről el tudom képzelni a csuszó-érték elfogadást. De ez csak vélemény, és nem tör össze, ha igaztalannak bizonyul a gyanu. Attól sem fogom jobb ujságírónak tartani.
dömdödöm
@nahát: na jó én ebből kiszálltam . van itt aki eldönti volt e aranyóra vagy nem volt .
dömdödöm
ez olyan mint a nokiás doboz . Soha senki sem próbálta meg hogy egy 2310 -es nokiás dobozba belefér -e egyáltalán 15 millió forint . Elárulom a legnagyobb címletekben sem fér bele ! ennyit erről
Sede
@dömdödöm: de juszt csuklójára alighanem ráférhet a Patek Phlippe óra - feltételezem.
Sede
Az újságíróknak és szerkesztőségeknek adományozható elismerést Juszt László televíziós műsorvezető, Kardos Péter rabbi, Németh S. Szilárd, az ATV hírigazgatója, Tanács István, a Népszabadság újságírója, a Klubrádió és a Népszava kapta meg - közölték az alapítók a hétfői, budapesti díjátadás után.
Bódás Bianka, az MSZDP szóvivője ismertette: a díjjal „a társadalmi igazságtalanságok feltárásában kiemelkedő, az elesettek, kiszolgáltatottak ügyét empátiával képviselő, a civil kurázsit vállaló újságírókat és szerkesztőségeket szeretnék megbecsülni".

„Díjunk egyfajta főhajtás, tisztelet kifejezése azok iránt, akik újságíróként a szó, a kép, az írás erejével állnak helyt" - tette hozzá. (atv.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.