Kerényi a Nemzeti színházról beszélve buzizott egy kicsit. Részlet a Belvárosi Polgári Szalon videójából.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Kerényi beszél kultúráról? Legalább akkora vicc, mint Győzike filmes karrierje. Épeszű ember közönség, kamerák előtt, ha már kultúráról, színházról, művészetről beszél, nem a másik szexuális beállítottságával foglalkozik alpári stílusban.
De nem. Ő megteszi, miközben saját magát kultúrlénynek képzeli.
Kb. ilyen ez a narancsos kultúra, amit képvisel, miközben népszerűsíteni igyekszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
@DR Eric CARTMEN: Ez helyén volt. KO-t addott neki :)
Elfelejti ez is mint kÖVÉR; sTUMPF; dEUTSCH stb., hogy honnan jöttek és mit támogattak.
nahát
@crow0131: sőt azokat buzizza akik maszop holdudvarához tartoznak
crow0131
@nahát: De ha még tovább keresgélünk, akkor kERÉNYI feltűnt annak idején még az MDF-ben is. De gyorsan felejtünk, ja de gyorsan. Ja mi nem felejtünk. Jövünk lassan, de biztosan.
lenhardtibolya
@csegala: Bizony nagyon sok mindennel egyet kell értenem, hiszen hasonlókorúak lehetünk. Én is emlékszem a régi időkre, amikor nem volt gond a külföldi nyaralás, az autó fenntartása, és beosztással, de meg lehetett élni. Mostanában minden sokkal nehezebb, ez tény. Amikor külföldről megérkezve megláttam a nemzeti színű sorompót, mindig megkönnyeztem, annyira örültem, hogy Magyarországra érkeztem...

Most az ember észre sem veszi, hogy átment a határon, ill. visszaért, csak a mobiltelefon jelzi a dolgot, attól pedig nem hatódom meg...

Az 56-ban kivándoroltak közül nagyon sokan a forradalmi események résztvevői voltak, ők féltek a megtorlástól (jogosan), mások pedig a megnyíló határ miatt vágtak neki a nagyvilágnak. Szerencsére szívesen fogadták őket mindenütt, így fel tudták építeni az egzisztenciájukat.
csegala
@lenhardtibolya: Szóval, az 56-osokat megérted, örülsz, hogy befogadták őket, ők jó magyarok voltak, de akik most elmennek, azok nem jó magyarok. Pedig ők is ugyanolyan okok miatt mennek el, mint az 56-osok. Egzisztencia, pártállás miatti ellehetetlenítés, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.