A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium - melyek a profilja a pocsék törvényelőkészítési munkától a divatbemutatók szervezésén keresztül a baltás gyilkosok kiadatásáig már eddig is meglehetősen széles spektrumot fedett le - nem ám valami németes, érvelő-magyarázó-jogászkodó videóval, hanem egy jó kis ízes-magyaros-népies műdallal állt most elő: országos bemutató 2014. 06. 04 18:00

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
hat ez oriasi!!!hahahahahahahahahahahahahahahaaaa...
QQCSI
"...kezeink összeérnek, talpaink egymásra lépnek..."
Két dolog jutott eszembe.
1. Hofi: "Gyereked lábán mikor lesz új cipő: Majd ha a tanácselnök fia rálép."
2. Én még úgy tanultam, hogy a magyar nyelvben a páros testrészeket egyes számban
használjuk...
3. Miért kell egymás talpára lépni az áldott föld barackfáján termő barackPÁLINKA miatt?
SLAakku
"Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Doncsev András felesége énekli a nemzeti összetartozás dalát. Gergely Éva Barackfa című dalának kormányzati támogatású promóciója szerdán kezdődött, amikor bejelentették, hogy a dal lesz a trianoni emléknap fő száma.

A KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára elmondta, hogy június 4-én 18 órakor minden magyart az Összetartozás dalá-nak közös eléneklésére buzdítanak.

Mindössze nyolc sor, három rímpár, értelmezhetetlen költői látásmód, inkoherens világkép, két ordas képzavar és egy barackfa – ezt mind sikerült belezsúfolni a nemzeti összetartozás dalába, amit zeneszerzőként Bársony Bálint jegyez, szövegíróként meg egyenesen hárman: Fenyvesi Ágnes, Bársony Bálint és Rieger Attila. De melyikük melyik soron dolgozott vajon?"

most.444.hu/2013/05/22/itt-a-nemzeti-osszetartozas-dala/
SLAakku
"Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2 !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.