„szélesre tárja a társas vállalkozások számára épített kiskapukat, s tulajdonképp megszünteti az eddig is csak virtuálisan létező felső birtokkorlátot. Ennek következtében immáron semmi akadálya nem lesz annak, hogy a durva tőkeérdekek felül írják a vidéken élők megmaradáshoz való jogát. A nagybirtok-rendszer konzerválása és megerősítése fenntarthatósági szempontból is sérülékennyé teszi az országot. Ez az irány ellentétesnek mondható a Nemzeti Vidékstratégiával, a Nemzeti Energiastratégiával, továbbá a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Stratégával, s leginkább a józan ésszel és az egészséges életösztönnel”

Forrás: index.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Miután a földforgalmi törvény vitája továbbra is folyik a parlamentben, de a Ház Mezőgazdasági Bizottsága szerdán elkaszálta a fideszes Ángyán József és Bencsik János törvénymódosítási javaslatát, utóbbi a Facebookon fejezte ki elégedetlenségét a bizottság indítványával kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.