Egy orosz család keresi a második világháborúban eltűnt tagját, Viktor Nyikolájevics Gaponovot Szolnok környékén - közölte a szoljon.hu Szolnok megyei híroldal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@nemkati: Ja, hacsak ugy nem?!...:o)) Te miert nem alszol mar?...:o))
nemkati
@Tootsy: Nekem a szenzacihajhasz is teccett! :))
De én is elképedtem, hogy mit keres itt egy orosz katona. Netán Szuezt keresi még mindig?
nemkati
@Tootsy: Próbálok egy horrofilmet megnézni, de nem sikerül. Talán mert nem csípem a horrorfilmeket?
Tootsy
@nemkati: Probalj helyette egy Jackie Chant,... Aludni azon se fogsz, de legalabb jol szorakozol...;o)) A horrort , thrillert en sem szeretem, ugy gondolom, eleg horror van az eletunkben, minek tetezzem? Mindenesetre szep almokat, szeretem az irasaidat,...:o))
nemkati
@Tootsy: Szép álmokat neked is.
Nekem is egyik kedvencem vagy itt. És még sokan, mások is, szerencsére vagyunk még páran akik remélhetőleg helyesen gondolkodunk a dolgokról. Jóccaka! :)
Tootsy
@nemkati: En nem alszom, Kedves, de az agyban lustizom a reggeli utan: itt csak most kezdodik az elet, es delutan megyek dolgozni, epitem a kapitalizmust, a rothadot...:o)) De Te almodj szepeket! ...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.