Áprilisban árhatásra fordult növekedésbe a hazai üzemanyagpiac, de Szabolcsban a vámosok szigora is erőteljesen érezteti hatását az eladásokon. Az utóbbi években ritkán látott tünemény bukkant fel a hazai...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"ami rendre 2,9 és 8,5 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest."
Nálunk a statisztikával bajok vannak !Üzemanyag ár drágulás,forint romlás="Dübörgő Gazdaság !"
sonderkommando
"Ezt épp egy éve tette sokkal nehezebbé az a szabálymódosítás, amelynek értelmében hetente legfeljebb egyszer fogadható el a kinti látogatás tankolás céljából. Csak akkor maradhat vámmentes a benzin, ha a behozatal alkalmi, az üzemanyagot saját használatra hozzák be, s sem az üzemanyag jellege, sem mennyisége nem utal arra, hogy azt tovább fogják adni. Ha a három feltétel egyike is sérül, a tétel azonnal vámköteles lesz."

Mi az, hogy alkalmi? Ez meglehetősen tág fogalom.
Honnan tudja és mi köze a nav-nak ahhoz, hogy ki miért megy ki ivánékhoz? Hogy bizonyít a nav? Hasra ütés szerűen vámot vetnek ki? Nem értem hogyan működik ez?
Feljegyzik az autó km számlálójának állását? Azt simán át lehet állítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.