Békesi László úgy véli, Orbán Viktor és kormánya a 2014-es választásokhoz közeledvén belefog a nagy pénzosztásba, amelynek előszele a mesterséges rezsicsökkentés vagy az inflációt meghaladó idei nyugdíjemelés. De beszél arról az egyre szélesedő vállalkozói körről is, amely pályáztatás nélkül vagy álpályázatokkal nyer zsíros állami megrendeléseket és EU-s pénzeket. HERSKOVITS ESZTER interjúja.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ha csak abbol meri le a kormany, hogy nepszeru, hogy most nincsenek "orjongo tuntetesek" meg a trafikmutyira sem, akkor ez egy iszonyu nagy tevedes a reszukrol. Lehet, hogy tuntetni nem mernek kimenni az utcara, hiszen ott a TEK, a terfigyelo kamerak, konnyulovassag, nehezbuvarsag, minden, ami egy atlagos polgart elriaszthat, de ezek az emberek a fulke maganyaban siman a fideSS ellen szavaznak majd, hiszen nem kell a lapra a nevuket rairni (legalabbis remelem). Nagy lesz a meglepetes szerintem a szavazaskor, mert meginogni latszik a kulfoldi import szavazokban is a kormany bizalma...Es ha a trafikmutyi nem is okozott akkora kozfelhaborodast, hogy azert emberek szazezrei mentek volna utcara, azert az egy lappango veszely, kiszamityhatatlansagi tenyezo, hogy mar a mutyi nyertesei is nagyreszt csalodottak, mert egyre-masra jonnek elo az elore nem latott kiadasok, es lehet, hogy a megkovetelt beruhazasok az uzletkialakitasban egyaltalan nem fognak olyan gyorsan es egyszeruen megterulni, meg a 10-12 %-ra megnovelt arressel sem, hiszen a szegenyek meg szegenyebbek lettek, es lehet ugyan, hogy a szenvedely nagy ur, de a NINCS, a penztelenseg meg nagyobb ur,...Ujzelandon a cigiarak az otthoni arak haromszorosaba kerulnek, es mar latom, hogy most, az utolso csokkenes utan hany eros dohanyos mondott le a dohanyzasrol. Ez a tendencia otthon is elojohet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Tootsy: Most mennem, kell, de még visszatérünk a témára, jó?
Köszönöm szépen a precíz választ. :)
Tootsy
@QQCSI: Legyen szep napod, en nemsokara alukalni megyek, 11 ora van... Majd talizunk itt...:o)) Szia,..:o))
QQCSI
@Tootsy: Köszi, szia, jó éjt, szép álmokat! :)
mátmar
Egy diktátor mondta valamikor, hogy ne azt nézzétek amit mondok hanem azt amit teszek.Ha sokat ígér úgy jár mint a szarka. Nem bírja a farka! Igaz, hogy a 2/3.-ot nem érdekli A marha is az után megy aki a kolompot rázza.
Tootsy
@scandináv: Csillagom, nyugodj meg, annyi minden hulyesegre (stadionepites, szobrok, festmenyek rendelese, aluljarok betemetese, Kossuth ter atepitese) "talalt" mar valahonnan penzt, hogy a sajat megszavaztatasara a fold alol is - de leginkabb eltolcsy devizatartalekjabol - tutira fog talalni EGYSZERI amitasra lovet,... Egy 2014 marciusaban vagy aprilisaban, kozvetlenul a valasztasok elott benyomott egyszeri nyugdij-premium csodakat fog tenni... Keves ennel aljasabb dolog lesz, de ki csodalkozik ezen? En mar semmin sem...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok