Tüntetés lesz vasárnap az iskolai szegregáció ellen. A tiltakozás annak szól, hogy egy nemrég beterjesztett törvénytervezet a "társadalmi felzárkózás" leple alatt legalizálná a hátrányos megkülönböztetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egy demokráciában mindenki megválaszthatja az iskoláját...tehát én is, szóval nem kötelezhetnek senkit, hogy oda járjon iskolába ahová egyesek erőltetik. Tüntetni is szabad de csak a saját jogaiért és nem máséért és nem azért, hogy abból másnak kellemetlensége adódjon.
miazavalami
Itt vegyes osztályok vannak, mégsem tudnak a cigány gyerekekkel mit kezdeni. Mi lenne ha előbb a szülők tanulnának meg beilleszkedni és megtanítanák a gyerekeknek. Ja az egyházi iskolákban nincsenek vegyes osztályok , mert oda cigány vagy szegény gyerek be se kerülhet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.