Vasárnap állami párválasztó "bulit" tartott a kormány országszerte tíz helyszínen, amelyre összesen tízmillió forintot költöttek. Az év egyik legkínosabb eseményén a budapesti rendezvényen mintegy 100-150 fő vett részt, főleg sajtómunkások, kisgyerekek és nyugdíjasok - írja a Hir24.

A Szabad egy táncra címen futó állami párválasztó bulit a Nemzeti Táncszínház előtt tartották meg, hanem bent, az aulában. A Hir24 tudósítója a műsor kezdetekor 60 résztvevőt számolt meg, ennek harmada sajtómunkás volt, a többiek pedig nyugdíjasok.

Először egy olyan csoport érkezett, amelynek tagjai kitűzőket hoztak, például, a következő felirattal: "Helló, ..... vagyok. Keresem trafiknyertes vagy földtulajdonos páromat". A tervük az volt, hogy ezzel a kitűzővel ropják majd a néptáncot. Kisebb vita után sikerült bejutniuk a rendezvényre. Ezután 10-15 taggal egy másik csoport érkezett: a fiúk nyakában rózsaszín boa volt, két lánynál pedig egy melegzászló. Miután a csoport bevonult, és a fiúk a fiúkkal, a lányok pedig a lányokkal kezdtek el táncolni. Őket leterelték a színpadról.

A dulakodás közben fellöktek egy lányt, épp azt, akinál a zászló volt. Mikor a szervezőkben tudatosult, hogy ez így nem fog menni, a közönség felé fordultak, és azt kérdezték: szeretnék-e, ha tovább táncolna a csoport. Bár Bánhidi Petra igent bólogatott, a közönség nemet kiáltott.

További izgalmas részletek a Hir24.hu oldalán >>>

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
@furfang

Érdemes figyelni a Propeller és a ballib találkozását.
Az egyébként demokráciára és minden féle szegregációra rendkívül érzékeny közönségének egysége már lassan csak egy, azaz egy fellelhető tulajdonsággal sziporkázik az oldalon.
A gátlástalan és mérhetetlen Orbán és FIDESZ gyűlölettel...
Ha a tarajosgőték napi anyagcsere szükségletének és folyamatainak természettudományos elemzésébe kezdesz itt, greenwichi időszámítás szerint maximum háromtized másodpercen belül tudományos értekezésben bizonyítják be neked, hogy e faj hüllőági rokonai a kaméleon szemű Matolcsinak, és természetes környezetükben már 1,5 km-es körön belül található olyan állatbarát aki tevékenyen hozzájárul fennmaradásukhoz, ami azért ciki, mert e természetvédő anyósának a mostani élettársa bizonyíthatóan FIDESS közeli személy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@marlin: Egy csökött fideszessel vitatkozol!
lenhardtibolya
@Nauta: Nem szimpatizálok a rendbontókkal és tojásdobálókkal, ráadásul nem keresek a kákán is csomót, mert nem kell keresni, van azon bőven...
entero
@marlin: Hát, nem is tudom, de mintha nem jellemezne az az alpári hangvétel, mint Nautát. Egyébként ez a társkeresés a mániád, de nem érdekes, mindenkinek lehet valami dilije.
entero
@marlin: Na mi az, átmentél robotba? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.