Diktatórikus, antiszemita, cigány- és idegenellenes. Ilyennek festi le mai Magyarországot az Al Jazerra egy nemrég bemutatott angol nyelvű dokumentumfilmben. A 25 perces videó elkeserítő képet fest az országról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@dömdödöm: "...a sok munkakerülő bűnöző szélhámosoktól akik nyugodtan sétálgatnak az utcán és az ég világon semmit nem lehet velük kezdeni."

Dehogy nem lehet velük mit kezdeni. Munkahely és annyi bér amiből meg tudnak élni a zemberek!

Számomra kissé ellentmondásos a kommented mert később megcáfolod önmagadat.
silber13
@miazavalami: 17: 08: - @Mobil123: 10:34-re : Nagységos Asszonyaim! Irántam való jóindulatukat, mellyel szerfelett megörvendeztetének, alázatos szívvel megköszönöm.
dömdödöm
@SLAakku: biztos azért van mert a pesti éjszakában dolgozom és látom hogy mi megy :-(((( ők akkor mozognak és ők azok akik sosem fognak dolgozni mert másból élnek bármennyi munkahelyet is csinálnak . Ilyen emberek a régi rendszerben is voltak és most is vannak csak már többen. Én rájuk céloztam . Sajnálom hogy félreérthető voltam de remélem így már világos.
dömdödöm
@SLAakku: Ami az iszlamista bevándorlókat illeti nem kell asszem különösebben ecsetelni azt hogy mennyire kiszámíthatatlanok . Az a szerencse hogy egyenlőre azt sem tudják hol vannak és mi történik itt . Honnan is tudnák ? Időnként mi sem tudjuk akik itt élünk csak utólag tisztul ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.