Diktatórikus, antiszemita, cigány- és idegenellenes. Ilyennek festi le mai Magyarországot az Al Jazerra egy nemrég bemutatott angol nyelvű dokumentumfilmben. A 25 perces videó elkeserítő képet fest az országról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SLAakku
Al Jazeera az arab világ CNN-jének tartott, 24 órás hírtelevízió.
SLAakku
A dokumentumfilm talán legmarkánsabb üzenete, hogy a náci, antiszemita, rasszista, ultranacionalosta ideológiák a társadalom perifériájáról lassan visszacsorognak a mindennapokba, Magyarország mindennapjaiba.
joopapa
Ha már az Al Jazeera ilyen rossz képet fest rólunk, akkor nekünk végünk. Ide jönnek tanulni az arab ultra nacionalisták? Úgy látszik ami itt folyik az már nekik is szemet szúr. Köszönjük viktor köszönjük fidesz. Előre a lenini úton, rákosi pajtás a ti példaképetek.
SLAakku
"A film alaposan – bár valljuk be, néha felületesen – számol be az elmúlt három év legmarkánsabb témáiról. Szó esik a Gyöngyösi-féle zsidólistázásról, Bayer Zsolt cigányozásáról (és jó kapcsolatáról Orbán Viktorral), a paramilitáris csoportok (Magyar Gárda és utódai) elterjedéséről, Gyöngyöspatáról, megfélemlített cigányokról, a zsidók deportálásában kulcsszerepet játszó Csatáry Lászlóról, az alkotmány összevissza módosítgatásairól, a közmédia manipuláló híradásairól és a magyar kulturális életben erős befolyást szerző szélsőjobboldali ideológiákról (Nyirő-kultusz, Újszínház stb.)."
Dr.luigilongo60
Manócska szerint ballib propaganda, mármint hogy az Al Jazerra?

Az emberi butaság tényleg végtelen.
kopeba
Nem véletlenül alakult így a helyzet , mindennek oka van.
coyote3
Mi meg most nyitnánk kelet fele, mikor ez a komcsi Al Jazeera minket csesztet??? Nagy frászt ezeknek a hálátlan kutyáknak! Nincs gazdasági segítség, nem mentjük meg a homokozójukat!!!
Mobil123
@Dr.luigilongo60: Azért csak ide talált Manno is :-)))
miazavalami
@Mobil123: Sztem fejlődik! Régebben nem tudta volna leírni hogy propaganda... :-)
Mobil123
@miazavalami: Na hallod Budapesti Műszaki Egyetemmel a neve mellett:-)) Azért ott már dukál a jó helyesírás:-))
miazavalami
@Mobil123: itt is annak mondta magát. ...:-) Sztem csak gépet cserélt, és azért ír ilyen keveset , mert nem győzi a sok pirosat kijavítani. Gondold el míg kitotózza... :-)
Mobil123
@miazavalami: Majd mindjárt jön azt reagál a 21:11 hsz-re azt megtudod:-))))
aborisz
Én meg ott nem laknék ahol baltával meg kardal vágják le az ember fejjét! A nők meg úgy járnak az utcán mint a kisértetek fekete ponyvával letakarva!
dömdödöm
Azért azt el kellene mondani a film készítőinek hogy a magyar társadalom sokkal jobban tart a sok munkakerülő bűnöző szélhámosoktól akik nyugodtan sétálgatnak az utcán és az ég világon semmit nem lehet velük kezdeni . Nap mint nap beleszarnak a palacsintába így vagy úgy mert ilyen a természetük . A multikúltúra beáramlása meg nemzetbiztonsági kockázat úgy ahogy van és nem is kicsi ..
A gazdaságot rendbe kellene tenni , tömegével kellenének munkahelyek ,visszaállítani a lerombolt nemzetközi tekintélyt és növelni a lét és közbiztonságot . Ha ez megvalósúlna már nem sugároznának hírtelevíziók rólunk ilyen szemetet maximum egy túrisztikai reklámot a cnn-en úgy mint horvátország esetében .
silber13
@miazavalami: @Mobil123: 21.16 - 21:17- re : Esedezem Nagyaságtoknak, hogy egy esetleges Manno becsapódás esetén, szíveskedjenek nekem, mint ama Manno Estyván régi ösmerőjének némely helyet biztosítni az fogadalmi bizottságban! :-))
Mobil123
@silber13: Kérésed számomra parancs!! :-))))
JAJMÁR
Ezt azért komolyan kell venni, ezt a filmet nem lehet az Eu-ra fogni. Nem kimondottan turistacsalogató!
SLAakku
@dömdödöm: "...a sok munkakerülő bűnöző szélhámosoktól akik nyugodtan sétálgatnak az utcán és az ég világon semmit nem lehet velük kezdeni."

Dehogy nem lehet velük mit kezdeni. Munkahely és annyi bér amiből meg tudnak élni a zemberek!

Számomra kissé ellentmondásos a kommented mert később megcáfolod önmagadat.
silber13
@miazavalami: 17: 08: - @Mobil123: 10:34-re : Nagységos Asszonyaim! Irántam való jóindulatukat, mellyel szerfelett megörvendeztetének, alázatos szívvel megköszönöm.
dömdödöm
@SLAakku: biztos azért van mert a pesti éjszakában dolgozom és látom hogy mi megy :-(((( ők akkor mozognak és ők azok akik sosem fognak dolgozni mert másból élnek bármennyi munkahelyet is csinálnak . Ilyen emberek a régi rendszerben is voltak és most is vannak csak már többen. Én rájuk céloztam . Sajnálom hogy félreérthető voltam de remélem így már világos.
dömdödöm
@SLAakku: Ami az iszlamista bevándorlókat illeti nem kell asszem különösebben ecsetelni azt hogy mennyire kiszámíthatatlanok . Az a szerencse hogy egyenlőre azt sem tudják hol vannak és mi történik itt . Honnan is tudnák ? Időnként mi sem tudjuk akik itt élünk csak utólag tisztul ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.