Aki nem követi Kádár János észjárását, és letér az útjáról, jobb, ha elfelejti a hatalmat - nagyjából ez a kép rajzolódik ki, ha megnézzük, hogy mit szerettek az emberek az utolsó pillanatig a Kádár-rendszerben, és mit sírnak vissza belőle. A kádári hagyománnyal csak párszor próbáltak szakítani a magyar politikusok, és az Orbán-kormány sem igazán mer szembe menni a berögződéseinkkel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
A Kadar idelyèben, nagyon is jòlmukodott a kozbiztonsàg, (ami ma egyàltalàn nem mukodik) nem vagyunk biztonsàgba mèg otthon se.
voltak munkahelyek, mindenki ugy vàltoztatta mint èn a bugyimat. Ha nem is volt sok a fizetès, de mindenbol tudtunk venni egy kicsit. Sot mèg kolcsont is kaptunk, hogy egy hètvègi vityilot vagy egy kis lakàst tudjunk venni! A nok kaptak 3 èvi szulèsi szabadsàgot,
most mennyit kapnak? Lehet hogy ezekre az idokre nem mindenki emlèkszik, de ezek tènyleg nagyon szèp idok voltak. Akik a Kàdàr rendszer alatt nottek fel, azok olyan nevelèst kaptak, amit a mai fiatalsàgnak csak a felet kaptam, de nem a szulok miatt, hanem a tàrsadalom neveltefel , nem tartàk tisztalatben az idoseket, a trolin nem adjàk àt az ulohelyet, szemtelenul vissza vàlaszolnak, ès ha nem vigyaz az ember mèg kap kètpofont is.Nem voltak annyi bunozok, gyilkosok,tolvajok, hajlèktalanok, korupcio,az egèszsègugyi ellàtàs az is magasszinvonalon volt. A hazak kapui nyitva voltak egèsznap reggeltol-estig 23 oràig, ma mar nem elèg a kaput zàrva tartani egèsznap, de mèg vaskaput is kellett becsinàltatni a lakoknak, mert mèg a gatyàlyàt is elviszik az embertol.
Tudnàm sorolni az Kadàrrendszert, de akkor nemlenne elèg az egèsz oldal. Oszintènszolva èn vissza sirom a Kadàr rendszert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@entero: sajnos elkell hinni,mèg akkor is ha nem akarjuk, màr induloba vagyunk (szerintem)
lehet, hogy psszimista vagyok?
entero
@pacsni: Sok munka van még hátra, az tény, de sikerülni fog.
kukac50
@entero: Mercinél Kecskeméten 90 ezer a fizetésnem 400 ezer , tévedésbe vagy.
verőce21
@kkalman: (18:09) Olyan párttag nem volt akinek a tagságtól nem volt magasabb a jövedelme, így a nyugdíja is. (ez csak mentegetőzés) Sokan azért léptek be, számításból.

Csak ezt kell elvonni tőlük.
entero
@kukac50: Na és mi közöm van nekem a Mercihez?
kukac50
@entero: A te neved írta ki arra amire válaszoltam.Bocs nem akartalak bántani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.