A kormányzat és a Fidesz hazugságait leplezte le Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP alelnöke, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke beszélt kedden Miskolcon.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Tudni fogják ott is,hova X-eljenek 2014-ben.
SLAakku
Nem csipem Gúr Nándort nem tudom miért. Talán mert életében nem dolgozott sehol egy percet sem azon kívül, hogy MSzMP, MSZP.

"A fideszesek "maffiabaloldalt üvöltözve ródsóznak a tévékben, újságokban, miközben a Simicska-érdekeltségbe tartozó Közgép Zrt. eddig 400 milliárd forintnyi megrendelést kapott az államtól, miközben botrányos állami földhaszonbérleti pályázaton és trafikbizniszen keresztül juttatják komoly vagyonhoz a saját klientúrájukat" - mondta, a legfrissebb botrányok kapcsán pedig hozzátette:

- A földhaszonbérleti pályázatokon műkörmöstől a szociálpedagógusig bárki nyerhetett, akinek valamilyen kötődése volt a Fideszhez. Ugyanez történt a trafikmutyiban is, Miskolcon például két fideszes önkormányzati képviselő (Takács Gábor és Nánási-Kocsis Norbert ) családtagjai összesen 20 koncessziós jogot szereztek a meghirdetett 84-ből."

A többi 64-et lehet, hogy Zsiga Marcell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.