Gáspár Győző a káli gyereknapon biztatta arra az embereket, hogy ha újra megszavazzák a polgármestert, akkor elviszi nekik a faluba Marics Petit. Abban semmi különöset nem látunk, hogy melyik celeb milyen politikai pártnak adja el magát kampányol, mert hát miért is ne hihetne az ember egy politikai irányzatban, politikusban, és miért is ne segítené annak sikerét a választáson. Az más kérdés, hogy ezt milyen eszközökkel teszi.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánék kampány-eszközeiről

„Abban semmi különöset nem látunk, hogy melyik celeb milyen politikai pártnak adja el magát kampányol, mert hát miért is ne hihetne az ember egy politikai irányzatban, politikusban, és miért is ne segítené annak sikerét a választáson. ” – indítja mondókáját a derék telex.hu, majd hozzáfőzi: „Az más kérdés, hogy ezt milyen eszközökkel teszi.”
Igen azok a bizonyos ESZKÖZÖK!
VÖ azzal amit, amiket népünk szemefénye vetett be a birkák-szigetévé rongált Margit-szigeten.
Már majdnem azt írtam, hogy csak az a különbség, hogy senki sem szól vissza „Győzi (A Viktor férfinév a Győző egyik változata), szedd már össze magad, hülyeségeket ne mondjál már!”
De beugrott, hogy alig egy fertályórája olvastam a derék matyar médiában a felháborodást Weber „bizonyítékok nélküli” visszaszólásának fogadtatásáról! =))
izéke
Ha egy falunak az a legfontosabb szempont,hogy láthatnak egy celebet egy órán át,aztán öt év újabb nyomor...ha majd mennek segílykéért a vérei,majd mondhatják nekik : " láttátok a marics petit,érjetek be vele birkák! "
Fejlesztésekről,jobbulásról szó sem esik,minek az nekik? Lám, orbán is egy vályogputriból indult el,akkor nekik is van esélyük,legalábbis a putri mar adott a sikerhez :))))
balos
@izéke: Azt a putrit már a nyilasok hozták rendbe,az adónkból!
balos
Az illetőt aki elrendelte:pozsgainak hívták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.