Többórányi, 2008-ban rögzített interjút közölt Rózsa-Flores Eduárddal egy szélsőjobbos portál. A hanganyag - melynek valódisága nem bizonyítótt - egy, 22 perces, szerkesztett részletén Rózsa-Flores az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról beszél.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@Dalton: megvan a véleményem elhiheted . Most itt nem fejtem ki mert azonnal kitiltanának
Aki végighallhgatja ezt és ismeri az előzményeket és a végeredményt annak úgy is világos .:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((88.
furfang
Micsoda érdekkapcsolatok húzódhatnak meg a szoci táborban a háttérben, hogy ilyen bonyolult módon adták elő ezt a kiszivárogtatást. Piszkosul félhetnek egymástól, mert egymás foglyai. Elég csak arra gondolni, hogy a beszéd alatt is hallgattak, mint az a fűben, senki nem tiltakozott, hogy na de ez nem igaz, mert én ezt, meg ezt tettem le az asztalra...Tényleg nem csináltak semmit, de azt legalább látványosan.
Dr. Felipe
@furfang: A fideSS maffiában meg pláne mekkora érdekkapcsolatok vannak, egész maffiacsaládok. Működik a fideSS mutyi. Ha nem csináltak volna semmit akkor az ország is jobban járt volna de ezek sajnos lopnak csalnak hazudnak.
mátmar
Persze, hogy rajta keresztül.Benne volt a legbelső körökben, meg tiltakozni úgysem tud.A Margitszigeten vette át a békaemberektől a CD-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.