Egy páratlanul sikeres generáció legsikeresebb tagjaként ötvenévesen már politikai veteránnak számít Orbán Viktor, aki 25 éve aktív politikus. A hosszú pályafutás alatt rengeteg sikert és még több kudarcot élt meg, de eddig túlélt mindent és mindenkit. Szövetségesei és barátai időnként lecserélődtek, ma már csak néhányan vannak mellette az eredeti, szakkollégista csapatból, az új bizalmasok pedig egészen mások. Egyetlen régi bizalmas, Simicska Lajos őrizte meg a befolyását rá, a többiek elfogadták dominanciáját vagy eltűntek mellőle az évek során - más kérdés, hogy a Fidesz egykori legszűkebb vezetésének tagjairól Orbán hátrébb sorolásuk után is szinte kivétel nélkül "gondoskodott".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Na igen... A nagykaliberu karrier,... Mert dolgozni azt elfelejtett, 25 evesen mondjuk meg csak egy eve lett volna valamelyik ugyvedi munkakozossegben ugyvedbojtar... Kivancsi vagyok, hogyha akkor lett volna student-kolcson, akkor azt mi a turobol fizette volna vissza/ Gyanitom, semmibol sem, de neki elintezte a Kadar-rendszer, hogy mint hatranyos helyzetu gyermek, ingyen csinalhassa vegig az iskolait... Hat igen, volt a Kadar-rendszernek egy-ket kezzelfoghato hibaja,...
SLAakku
@Tootsy: Hat igen, volt a Kadar-rendszernek egy-ket kezzelfoghato hibaja,... Irod.

Sajnos nem egy-két ilyen "hibáról" szerezhettünk tudomást az elmult 24 évben.
Tootsy
Tokeletesen igazad van,Kedves, de valahol az EMBER nem sikkadt el,legalabbis a legtobbje nem...Valoban, soha senki nem fordult meg vissza a szocializmusbol a demokraciaba,es nem ismerhettuk az utat... Mar a kezdetekkor elb@sztunk a privatizacioval egypar dolgot, de akkor meg a johiszemuseg vezette inkabb a politikusokat: megbocsajthato volt, hogy kovettek el hibakat,... De jott a kulfoldon tanult generacio, mint vitya, aki megtalalta a kiskapukat, es utana mar nem is volt mas celja, csak hogy ezeken a kiskapukon keresztul a karrierjet epithesse, es a sajat es csatlosai maganvagyonat gyarapithassa, akik ezen az uton ot vegig segitettek,...A dilettantizmus maradt, mert hulyeket konnyebb iranyitani, fanatizalni, de a hozzanemertes visszaut,ha nem most,hat kesobb, de BIZTOSAN visszaut...Csak peldaul kene venni egy-ket sikerallam sztorijat, hogy tudott a haboru utan talpraallni pl. egy Nemetorszag Adenauerral, vagy egy Franciaorszag De Gaulle-lal, nekunk meg mit kell szenvednunk csuti Maradonaval?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.