Bár rengeteg probléma van a magyar kormánnyal, azt nem lehet mondani, hogy bármi köze lenne a rasszizmushoz, vagy az antiszemitizmushoz - közölte Bajnai Gordon pénteken Berlinben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ennyi a különbség egy úriember és egy egy tapló csúti parazst közt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Fidesz-2009.augusztus 30.: A 100 milliós MÁV-reklám leállítását kéri Bajnaitól a Fidesz
"A Fidelitas elnöke az elmúlt napok hírei alapján úgy vélte, hogy amíg az MSZP és Bajnai arról egyeztetnek, miként lehet az emberek utolsó 10 és 20 ezer forintjait elvenni a megszorításokkal, addig a haveroknak és fölösleges kiadásokra mindig van pénz. (...)
A választópolgároknak dönteni kell, hogy mi az, amit választanak: a felelőtlen pénzpocsékolást vagy egy olyan kormányt, amelyik végre határozottan megálljt parancsol ezeknek az állandó pénzköltéseknek - mondta Ágh Péter."

Fidesz-2009.december 30.: Kétszázezer adag étel ára a kampány költsége
"A Fidesz szerint kétszázezer adag meleg ételt oszthattak volna szét a hajléktalanok között abból a pénzből, amit a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a "szegénység éve" program ügyében "saját maga fényezésére" költ - közölte a párt helyettes szóvivője szerdán az MTI-vel.
Cser-Palkovics András közleményében "pofátlanságnak" nevezte, hogy a kormány 47 millió forintot költ kormányzati kommunikációra, miközben a hajléktalanszállók telítettsége Korózs Lajos államtitkár szerint is sok helyen 100 százalék feletti és sorok kígyóznak az ingyen ételt osztó sátrak előtt.
A Fidesz úgy látja, ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a kormány semmibe veszi az embereket."

Fidesz-2010.január 13.: Burkolt pártfinanszírozásra készül a kormány
"Tiltott pártfinanszírozásra készül az MSZP-kormány azzal, hogy az uniós pénzekből megvalósult fejlesztéseket a tavaszi kampányidőszakban reklámozná. Erről Balsai István fideszes politikus beszélt szerdai sajtótájékoztatóján."

Mi van a kettős mércével és a kettős beszéddel ?
outsider
@Turbó Pasi: Sokat emlegeted az opni-t, csak nem ismerted, belülről, szerintem de:) ...még turbópasi XD
outsider
@lenhardtibolya: Kérlek ezt mond el orbannak is. Megköszönném. A fideszmaffia ellenségeit meg ne a posványban keresse, csak dugja ki a fejét a fideszek sz@rtengeréből és már láthatja is, a magyarokat, akiknek nincs gusztusuk velük lubickolni a ganéjlében.
Ja és megmutathatod neki a magyarok ellenségét is. A tükröt otthon ne hagyd:)

www.youtube.com/watch?v=4rtrqydCmDY&feature=youtu.be&t=2m20s
lenhardtibolya
@outsider: Köszi szépen a Hofi-féle bejátszást. Igaz, szegény Hofi már régen halott, de még elő lehet ráncigálni a poénjait, hátha bejön. Én is nevettem, de ettől még nem változik a véleményem arról, hogy Bajnai nem lenne jó kormányfő, és nyilván nem mond igazat, hogy ő védte volna az Orbán-kormányt Brüsszelben. Ez persze legyen a kettejük gondja, engem egyik sem érdekel. Orbánnak nem tudok átadni üzenetet, mert nem ismerem és nem vagyok fideszes. Talán meglepő, de magyar vagyok, mégpedig valódi, hazájáért aggódó magyar.
outsider
@lenhardtibolya: Igen, meglepő, sőt hihetetlen:)
lenhardtibolya
@outsider: Én nem vitatom mások magyarságát, de az enyémet sem kéne vitatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.