Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség azt ígéri, ha kormányra jut, igazságot szolgáltat a földbérletpályázaton vesztes gazdáknak. Erről Bajnai Gordon, a szövetség vezetője és Szabó Rebeka országgyűlési képviselő beszélt vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Nem csak nekik kell igazságot szolgáltatni!
Tootsy
@miazavalami: Dragam, valahol el kell kezdeni a rendcsinalast, talan ez az egyik legsarkalatosabb kerdes: elvegre egesz nepunk kajaja fugg ettol... A fideSS-esek nem valoszinu, hogy boszen elkezdenek gazdalkodni, lesz@rjak ok nagyivben a gazdalkodast, nem dolgozni, csak nyereszkedni, kupeckedni akarnak a folddel, mint nagyerteku ingatlannal... Szerintem nemsokara megnevezik a kovetkezo legfontosabb es legegetobb kerdest, de elkepzelheted, ahol naponta hoztak legalabb egy eszement hulye torvenyt, eloszor ki kell bogoznia majd az uj kormanynak, hogy mire is mentek azzal a torvennyel, nev szerint kik a csokosok, es hogy az a barom torveny mennyire tette padlora a gazdasagot? Lesz mit ganezniuk ezutan a csorda utan, gondolhatod...
miazavalami
@Tootsy: Hát na! De én azokra is gondolok akik a kormány eszement politikája miatt kerültek a padlóra Nem kevesen vannak akiknek kevesebb lett a fizetése , és azok sem akik elvesztették a munkahelyüket. Vagy a trafik mutyi áldozatai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.