Mondja, Hacsek, hol lakik mostanság? Ahol eddig? Azt maga csak hiszi, kérem, azt maga csak hiszi! Öt szoba a Belvárosban, mi? Kelleni fog az valamelyik képviselőnek is. Látja, Hacsek, nekem is volt szép lakásom, de eladtam még időben és kiköltöztem a Lótetem utcába, másfél szobába, azt senki se fogja irigyelni tőlem, még a Médiatanács elnöke sem. Kicsit zsenáns a szomszédság, de már kezdek hozzászokni, és ha nem hergeli őket az ember, nem mindig késelnek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@gabrella: :)
Kár, hogy nem lehetetlen.
nemkati
@QQCSI: 0rbánnak lehetetlen??? Csak rámutat egy patinás, nagyértékű balettintézetre (nem nevezem meg, melyikre, nehogy bepereljen valaki), és máris kész a törvény, mert hogy kisajátítani, csak törvényesen! De az ötlet remek, mert innentől akár 0rbán, akér valamelyik jóbarátja rámutathat bármire, és az máris törvényesen az övé. Nem éltem Rákosi idejében, de regéket hallottam arról, hogy ez annakidején ugyanígy zajlott. Nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba, úgyhogy 0rbán most 4 év után eltakarodik innen, remélhetőleg (ha rajtam múlna) úgy, hogy annyit visz magával ebből a képviselőségből és miniszterelnökségből, amennyi a hozománya volt 1989-ben.
QQCSI
@nemkati: "Ábrándozás az élet megrontója, ..."
(Bár, titokban én is abban reménykedem, hogy az elrabolt,
lenyúlt, kisíbolt milliárdok visszakerülnek oda, ahová valók...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.