Először 200 hektár földet nyert Pintér Sándor, majd információink szerint felesége tett szert két trafikra. Most megint a családapa brillírozott: cége csaknem 23 millió forintot nyert 8 fő foglalkoztatására. Nem, nem a belügyminiszterről van szó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem elég,hogy elnyerték a trafik üzemeltetést,megemelték az árrést 10%-ra meg 15 milliót még kaptak is,a minimálbéresektől még elvesz ezeknek a trafik mutyisoknak oda adják.
A minimálbér 16% adója után 27%-os áfa mindenen ez már 43%-k tranzakciós illeték,sárga csekk adó és már fele fizetést Orbán el is vette a szegény rétegtől,nem beszélve a közmunkabérről.
SLAakku
A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba a Központi Kerületi Bíróság adócsalás és pénzmosás gyanújával. A cég 2007 és 2009 között nyert állami pályázatokon 15 milliárd forintot, amely után nem fizette be a mintegy 3 milliárd forintnyi áfát, hanem fiktív számlákkal próbálta eltűntetni azt.

Az ügyben érintett Pintér Sándor, az első Orbán-kormány belügyminisztere is lánya, Pintér Hajnalka révén, aki az Eclipse projektvezetőjeként a teljesítések átadója és kapcsolattartó volt. Ezen kívül Pintér Sándor cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. – amelytől március végén megvált az egykori miniszter – szintén kapcsolatban állt egy Eclipse-közeli beszállító céggel.

Kárösszeg: 1 986 000 000 Ft

A Eclipse-ügy 12 vádlottja az ügyészség szerint fiktív számlákkal nyúlta le az állami informatikai üzletekből származó pénzeket. A bíróság szerint az ügyész nem tudta bizonyítani, hogy ez így történt. Az ügyész fellebbez.

www.kmonitor.hu/adatbazis/cimkek/eclipse-ugy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.