Igazi nyár várható a héten, napról-napra melegebb lesz, csütörtökön már 35 fok felé emelkedik a hőmérséklet. Enyhülést csak a vasárnap hozhat. Majdnem az egész országban riasztást adtak ki a hőség miatt hétfőre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Extrém hosszú tél és húsvéti havazás után úgy néz ki, hogy 1816 óta az idei lesz a leghidegebb nyár. Az erről szóló információkat a francia Meteo tévécsatorna ismertette.
Ha az időjárásjelentésre specializálódott francia tévécsatorna jóslatai beigazolódnak, akkor már a nyár beállta előtt búcsút inthetünk a fürdőzéssel, napozással teli nyári hónapoknak.
A szakemberek azt állítják, 70 százalék esély van arra, hogy az utóbbi 200 év leghidegebb nyara lesz az idei. A hideg és nyirkos időjárás a francia előrejelzések szerint érinti a Kárpát-medencét, Csehországot, Ausztriát, Németországot, Franciaországot, Spanyolországot és Portugáliát is.

Remélem, hogy nagyot tévedtek ! :)
szaboria1
Itt lent délen mármost is meleg van 5 kor kint voltam kapálni mert a vizes napok után a gaz az idén nagyon gyorsan nő, 6 kor már 28 fokot mutatott a hőmérő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.