Most, hogy a kormányfőtől megtudta az ország, plebejus kormánya van, jó volna tudni, vajon a plebejus kormányfő tudja-e, hogy hamarosan újabb ételosztás lesz a Blahán a plebejusok között. Nem csupán abból a szempontból sokatmondó az ételosztás, hogy hány kilométeres plebejus sor áll majd az ingyenlevesért, hanem hogy mit fog tenni a szintén plebejus rendőrség. Ha az emberből nem áradna mérhetetlen bizalom plebejus kormányunk iránt, még képes volna arra gondolni, hogy a Lázár-féle emberközpontú plebejuspolitika újabb állomásáról van szó. Nem elég, ha valaki nincstelen, tehát nem ér semmit, még van képe másoktól ételt elfogadni, hát majd miheztartás végett a körmére nézünk.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
nab...rát 2013. június

"Ételt kért Henrietta: 50 ezer forintra bírságolták
Szeged - Megbírságoltak egy 24 éves nőt a rendőrök a Rókusi körúti Tescóban: ételmaradékot kért el, amelyet aztán megevett. A büntetés kiszabásának szemtanúja volt egy mezőhegyesi nő is, akit felháborítottak a történtek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hangsúlyozza: a tisztességes többséget szolgálja, és a békés állampolgárok védelme érdekében él a jogszabályok adta lehetőségekkel."
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/etelt_kert_henrietta_50_ezer_forintra_birsagoltak/2323121/

Tehát, ha "még van képe másoktól ételt elfogadni", az büntetendő cselekmény!
Csoda, hogy nyugdíjától megfosztott rendőrségünk nem zárta börtönbe, vagy büntette meg mind a 20.000 éhezőt!
Törvényileg megtehette volna!"
SLAakku
"f...ya 2013. június

Plebejus?

Gyanítom, érteni sem érti a csúti parasztcézár a szó értelmét, csak hallhatta vhol és olyan pozitív csengése volt, hát miért is ne használta volna?

Hogy a politikai úton szerzett milliárdjai (értsd: úgy simicskázta össze) már eleve kizárnák a jelzőt, nem számít, hogy gazdagbarát, népkifosztó gazdaságpolitikája épp az ellenkezőjét teszi, ki nem sz@rja le, a narancsvakok és orbánhitűek ezt is beveszik, arról meg majd gondoskodnak, hogy az értelmező szótárban a lázár-félék értelmezése szerint írják át ezt a szócikket.

Folyik tovább a fidesz túlhatalmi és közkifosztási szövetkezet kommunikációs kampánya: megmondják, ki jó, ki rossz a világban, hogy' kell az EU-t megreformálni (mert nélkülük már rég szétesett volna), hogy József Attila nem ér annyit, mint Tormay Cecil, hogy mi a mai magyar valóság és azt hogyan kell értelmezni, hogy egy ember annyit ér, amennyije van, a színházigazgató meg annyit, amennyi fidesznyik áll mögötte.

Remélem, nem sokáig kell már ezt a dialektikát tanulnunk."
SLAakku
"ke...i b...s 2013. június

hehehe

a kritikus tömeggel van egy kis baj. biza, az kurvára össze tud gyűlni.

méhekből, porból(!), sáskákból, hidrogénatomból stb.

amikor összegyűlik, biza, robban. az atom a legnagyobbat, de múltkorában egy gabonasiló is berobbant.

szóval, csak óvatosan a kritikus tömeggel. gyűlik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.