50 országból 66 civil szervezet írta alá eddig azt a nyilatkozatot, amely határozottan kiáll a magyar alaptörvényben megfogalmazott értékek mellett - mondja a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na akkor legyen nagy a pofátok, ha itt próbáltok megélni. Addig kuss legyen. MIndenki könnyen vakkant kintről a Mi életünkbe, de amikor itt kéne pusztulni akkor senki sehol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Na akkor legyen nagy a pofátok, ha itt próbáltok megélni. Addig kuss legyen. MIndenki könnyen vakkant kintről a Mi életünkbe, de amikor itt kéne pusztulni akkor senki sehol.
szablyafűrész
"...mondja a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan. "

Hitelesebb lenne, ha az 50 ország 50 kormány/államfője mondta volna. Fideszéknek bármilyen hírt el elhinni ? Hát hülyék vagyunk mi, vazze ?
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: ez megint sokba fáj a ktsg.vetésnek. Már tudjuk, hogy miért az új adók...
bagira
Külföldről belepofázni? Lehet jönni, megpróbálni itt élni a mi tákolmányunk szerint, nem az észt osztani kukutyinból. Hol jegyzik ezeket a civil szervezeteket? Van /20 taglétszámuk?
szaboria1
Akkor lenne igaz ha leírnák a szervezetek nevét és mi meg is tudnánk nézni igaz e a hír.
Nakimaga
Ezek a szerveződések az itteni megélhetés elől menekült ,de azóta "megvett" személyek gyűjtőhelye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.