A volt esztergomi polgármester alulmaradt a helyi Fidesz-elnöki posztért tartott választáson. Meggyes Tamás, Esztergom volt polgármestere indult ugyan a helyi Fidesz elnöki posztjáért, ám a tisztújító ülésen még az elnökség tagjai közé sem választották. Igaz, formálisan eddig sem ő volt a helyi Fidesz feje, viszont legfőbb bizalmasa által közvetlen hatást gyakorolt az esztergomi pártpolitikára. Kegyvesztett lett-e a hangos politikai botrányai miatt országosan elhíresült Meggyes Tamás, vagy csupán másik főszereplőnek súgja a végszavakat ugyanabban a politikai színjátékban? Ezt találgatja most a város közvéleménye. Sokak számára ugyanis egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a hosszú ideig teljhatalmú és sérthetetlen Meggyest valóban háttérbe szorítják, s azt sem hiszik: ha mégis így történne, akkor a bizonyára rengeteg belső információ birtokában lévő volt polgármester ezt szótlanul tűrné.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Ha a fidesznek már nem kell, majd átmegy a jobbikba. Nem lennék meglepődve.
mariaberta
Éppen itt volt az ideje, elég sokat váratott magára ennek a ... kirúgása.
marlin
"A Fidesz békülékenyebb hangnemet szeretne kialakítani Esztergomban a város független polgármesterével. A kormányzópárt választókerületi elnöke( a doktor Völner) az InfoRádiónak elmondta: a hétfőn megválasztott új esztergomi vezető személye is azt jelzi, hogy túl szeretnének lépni a korábbi konfliktusokon. Meggyes Tamás volt polgármestert még az új testület elnökségébe sem választották be."
Nauta
@Kutyafüle: Én seMM De vajon ott fogadják e ezt a szélhámost??
Nauta
@marlin: Hiába !! A fideSSnek nem ajánlatos hinni!!Aljas hazugságokat készülnek bedobni!!
Kutyafüle
@Nauta: Az ilyen embert sehol senkinek sem kellene befogadni. Nem tudok a Vona fejével gondolkodni, de ez az erőszakos alávaló senkiházi mindennel próbálkozik.:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.