BKV villamosvezető, miután megmenti a figyelmetlenül a járműve elé lépő nő életét, jól felpofozza; SPAR biztonsági őr kidobja az üzletből a magáról megfeledkezve a boltban olvasgató vásárló (nőt). Nos, mindenek előtt: szép volt, fiúk! Fasza, bátor, kőkemény csávók vagytok! Legközelebb lefűrészelt csövű fegyverrel ott, azonnal lőjétek szét a luvnyák fejét, ne pöcsöljetek! Végül: ha bárhol BKV sofőrt, troli- vagy villamosvezetőt látok, szó nélkül fel fogom pofozni, ha már ez lett a divat a közösségi közlekedésben. És üzenem minden SPAR biztonsági őrnek, ha meglátom, hogy nem olvasgatnak szolgálat közben, úgy ki fogom kibaszni őket a boltból, hogy a szolgálati viperájuk sem éri a földet! Ha harc, hát legyen harc:-)

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kíváncsi leszek Reding elégtételt kap e diplomáciai úton, mivel Harrach (meg a Fidesz) hiába megy el nemzetközi bíróságra, hogy azt csiripelik a magukat megnevezni nem kívánó madarak, hogy összeesküvés készül a magyar rezsim ellen..
3 éve rajtunk röhög egész Európa, nem ok nélkül.
szablyafűrész
@coni: Bizonyíték nélkül megdughatják egymás markát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.