Pofátlan netszolgáltatók országa vagyunk, ez már bizton kijelenthető! De meddig mehetnek el a pökhendi cégek az ügyfelek lehúzásában? Kérdés, hogy a "fogyasztók" mikor elégelik meg, hogy horribilis összegért egy nagy hulladékot kapnak, az viszont szintén biztos, hogy a gyenge jogszabályok a szolgáltatóknak dolgoznak.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
azandras
T-Mobile a szolgáltató, egyébként nem árnyékolja le semmi, már sok helyen próbáltuk! Én pécsi vagyok, több ismerősöm is használ ilyet, de nekik is hasonlóan rossz a tapasztalatuk!

Egyébként sokszor megfigyelhető, hogy egyik pillanatról a másikra drasztikusan belassul, és úgy is marad órákra, de van amikor kifogástalanul gyors, szóval ennyi nagyjából!
hmolnarj
Akkor ha szabadulni akarsz, marad a fenti blogos módszer :)
kerekesjani
hmolnarj: csak egy megjegyzés, nem kell, hogy torrentet használj, hogy elfogyjon az 5GB. Elég, ha például neten keresztül hallgatsz rádiót, napi 2-3 órát. Vagy azt sem lehet, a pénzemért ?
azandras
kerekesjani:
Az ilyen 5G-s csomagoknál nagyon tisztában kell lenni azzal, hogy milyen tvékenység milyen adatforgalommal jár! A netes rádió marhára viszi a kvótát, de a youtube-ot vagy a videát sem lehet reggeltől estig használni! Skype-olni sem nagyon érdemes...

Én - bár nem vagyok elégedett - de sokat használom ezt a netet(munkára is) és bele szoktam azért férni az 5 gigába...
hmolnarj
Mint írtam: "nagyon ritka esetben - fájlmegosztást kivéve - nem elegendő az 5 GB forgalom". Én is sok példát tudok mondani, hogy mikor kevés. De őszintén a többségnek miként telik be a limit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.