A Magyar Közlöny június 28-i számában megjelent, Varga Mihály által jegyzet rendelet módosítja a pénztárgépek online bekötéséről szóló rendeletet. Ennek értelmében a régi, online összeköttetéssel nem...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Igy jar az, aki mar a sajat baromsagait sem tudja kovetni,... Vagy csak a 24 eves vallalkozo-janyka nem birta beszerezni a 600 ezer forintos penztargepeket idoben,...Istenem, milyen szep is nezni, hogy mindenki elk@rt mindent ebben az egesz trafikmutyiban, nincs egy epkezlab, megtamadhatatlan pontja, kezdve mar a versenykiirastol, az uzletek odaitelesetol, az elhelyezkedesuktol (szaz meterekre az iskolaktol), a regi berlok kisemmizesrol, az, hogy megiscsak lesz a bevasarlokozpontokban dohanyaru, a mindenfele mast is arusithatosagtol kezdve,...Ja, es persze ki nem felejtve, hogy amig meg a regi tulajdonosok mukodnek, MINDENKIT ellenorizve, 500 millios birsagot is kilatasba helyezve,... Miert nem takarodnak mar el a bus francba?
coyote3
@Tootsy: Vagy a haveri cég képtelen volt annyi gépet beszerezni...
Tootsy
@coyote3: Igen, a haveri ceg alatt ertem a kiscsajt is, akinek a kezebe adni ekkora uzletet meg akar csak nevleg is, tobb, mint felelotlenseg - BUN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.