Az új Btk. szerint vesztegetés elfogadásának minősül, és akár három év börtönnel büntethető. Kivéve, ha a kórház szabályzata engedi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
"kivéve ha a kórház szabálya megengedi" Adtunk a szarnak 1 nagy pofont !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@Betaloc: orbániában semmi sem lehetetlen .
tűzróka0919
@Nauta: Ha lehet választani , én lent :) Mert ott meleg van :)
Nauta
@tűzróka0919: Meggondolod még azt kétszer is! Mert az üstben jó meleg van ám!! Főleg,ha én pakolom alá a tüzelőt!Már megegyeztem a luciferrel.Fűtő leszek!!Két trafikért csak fél erővel fűtök.Mert a mutyi ott is mutyi.
csa-csa
ezentúl még több mutyi hálapénz lesz! vagy ott döglesz meg a műtőasztalon! sőt mutyiba követelni is fogják! ki bizonyít valamit is!! mondjuk rajtam egy pénzhajhász szemétláda sem gazdagodik meg az tuti! nem tanulják meg ugyan és nem is érdekli őket, de még mindig ők vannak értünk és nem fordítva. ha nem lennénk betegek, menetnének közmunkára! Vegyék már végre tudomásul, hogy NINCS PÉNZÜÜÜÜÜNK!!!
picike
én azt büntetném aki kérni meri csak mit kér ha nincsen ez van !!! el kell fogadni a semmit és meg kell fizetni az orvosokat rendesen de talán jobban járnak a fizetésükkel nem a hálával ami nincsen pénz rá hála az van és köszönet és lesz pénz nincsen az embereknek honnan legyen nem lophatunk mi is megyünk a börtönbe akkor .pénz nincsen ez van. nincsen pénzünk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.